NR La acest comentariu nu avem de făcut niciun comentariu

.

Când ești om cu cine nu merită ?! Cazul „Struma”!

Mai oameni buni , ce nu va e clar , totul este o jonglerie , in Romania nu a fost holocaust sau genocid , dar daca asa au primit ordin guvernatorii Romaniei de la oculta sionista sa zica ca a fost , ei zic ca a fost .
Intrebare …unde a fost lagar de exterminare – mahanot ha hashmada , in Romania ?
Nici macar in Transnistria nu au fost lagare de exterminare darmite in Romania . Am vorbit cu oameni ai caror parinti au fost in Transnistria , au venit acasa si mi-au spus ca au fost lagare DESCHISE formate la insistentele nazistilor germani care aveau atunci o putere echivalenta cu NATO azi . Evreul Antonescu incerca tot felul de tertip[uri sa-i salveze de urgia lui Jacob Hitler .
Partea trista si de neimaginat e alta ….Statui de vorba cu citiva evrei despre faptul ca se gasesc amprentele sionistilor pe cadavrele evreilor ucisi …..care credeti ca a fost reactia unora ……mda , se poate ! Esti de acord cu ce politica duplicitara a sionistilor , il intreb pe unul ..? Zice …da ! Nu mi-a venit sa cred , astuia ii murise membri ai familiei in evenimente in Polonia . Zic de ce ? Zice ..pai ,planurile sionistilor erau planurile evreimii in general , de a se constitui statul Israel asa ca …bine au facut , nu poti sa faci omleta daca nu spargi ouale !
Ce intrebari mai poti sa pui cind unul zice ca nu-i nimic ca i-au cazut victime familia , bine ca s-a reusit constituirea Israelului !
Intinesc pe una nu de mult din Satu Mare care zicea ca a fost in ghetoul de la Budapesta , nici macar nu a ajuns la Auschwitz si primeste compensatii pina si in ziua de azi in 2016 .
Pe o alta supravietuitoare o intreb , puteti sa-mi povestiti si mie cum ati fost deportata si cum era la Auschwitz …Raspuns ….tot ce am avut de spus , am scris intr-o carte , citeste cartea !? Am ramas blocat !
Stai domle ca si eu am fost in gulagul comunist si povestesc oricui ma intreaba . De ce aveti retineri sau lapsus de memorie ? Probabil sa nu scape ceva care nu este in linie cu povestea oficiala .