.

 

JOS CIOLOS SI ALTE PAPUSI FMI SI UE.

CEREM PIETEI SA NU ACCEPTE

TEHNOCRATII FMI-ULUI SI AI

BRUXELLES-ULUI CARE VOR VINDE

SI CE A MAI RAMAS DIN TARA.

Iohannis se preface ca negociaza, dar il

va pune oricum premier pe CIOLOS

omul Bruxelles-ului și al FMI-ului

 

 


Problema e ca TEHNOCRATUL va avea rolul

sa dea REDEVENTE MICI pentru multinationalele petroliere

Problema e ca TEHNOCRATUL va vinde si ce a mai ramas din :

Hidroelectrica, Posta, CFR, Portul, Aeroportul etc..etc..

Problema e ca TEHNOCRATUL va INCHIDE minele si centralele

pe carbune, CE OLTENIA si CE HUNEDOARA.

Fara ca nici macar sa raspunda politic.

Asta in timp ce toate partidele se vor prezenta la alegeri

pe post de Alba ca Zapada


Nota Redactiei: Asa cum „societate civila” inseamna de fapt „ONG-urile lui SOROS” exista si alti termeni consacrati care se pot traduce usor pentru ca noi, cetatenii Romaniei, sa nu ne mai lasam prostiti de cei care au distrus economia Romaniei vreme de 26 de ani si care au dat pe nimic resursele tarii noastre multinationalelor straine

„a face reforme structurale” = „a inchide si a falimenta industrii importante si, in acelasi timp, a vinde pe nimic alte industrii unor profitori si speculanti internationali”

„accelerarea investiţiilor” = „accelerarea privatizarilor facute pe nimic”

„Soluţia prietenoasă cu pieţele”, „premier pro-business” = solutie impusa de FMI si UE, prin care profitorii si speculantii internationali (mai ales cei de pe Wall-Street) pot veni repede caci se vor da tunuri mari”

ING Bank (in alte tari poate fi alta ‘banca’) = Agentul local din tara respectiva pus sa informeze pietele si multinationalele daca ce va urma va fi favorabil lor

Astfel:

„Guvern interimar tehnocrat” = guvern si premier, pus de FMI si UE, „prietenos cu pieţele”, care va „accelera investiţiile” si care va „face reforme structurale”. Toate astea inainte de alegeri pentru ca nici un partid politic sa nu-si asume raspunderea.

In traducere:

„Guvern interimar tehnocrat” = guvern si premier, pus de FMI si UE, „unde profitorii si speculantii internationali (mai ales cei de pe Wall-Street) pot veni repede caci se vor da tunuri mari”, pentru ca premierul va „accelera privatizarilor facute pe nimic” si „va inchide si va falimenta industrii importante si, in acelasi timp, va vinde pe nimic alte industrii”. Toate astea le va face inainte de alegeri pentru ca nici un partid politic sa nu-si asume raspunderea

ING BANK – „Soluţia pare să fie prietenoasă cu pieţele ” – Speculatorii, Multinationalele mai ales cele cu Redeventele si Vulturii Wall_Street-ului isi freaca mainile

Economiștii de la ING Bank consideră că sunt peste 50% șanse pentru numirea unui guvern interimar tehnocrat, condus de către Dacian Cioloș, fost comisar european pentru Agricultură, până la alegerile generale din decembrie 2016, în condițiile în care acesta este de așteptat să fie susținut atât de partidul aflat la guvernare, PSD, cât și de partidul din opoziție, PNL.

Ciolos este pus pentru un nou acord cu FMI-ul și pentru vânzarea ultimelor active romanesti

„Soluţia pare să fie prietenoasă cu pieţele şi ar trebui să conducă la reforme structurale, probabil şi cu sprijinul Fondului Monetar Internaţional, dar şi la accelerarea investiţiilor

, în conformitate cu solicitările venite din partea «străzii» — proteste etichetate ca fiind cele mai mari de la căderea comunismului — dar evitând cheltuielile populiste discreţionare de dinaintea alegerilor.

Fără o Lege a bugetului pentru 2016 şi ţinând cont de incertitudinea politică în urma prăbuşirii Guvernului Ponta,

BNR ar putea întârzia reducerea ratelor rezervelor minime obligatorii, până la lămurirea situaţiei politice“,

se arată în analiza ING .

Pana si Traian Basescu a spus ca CIOLOS e pregatit demult sa fie PREMIER si ca Iohannnis joaca doar o piesa de teatru

Traian Băsescu a declarat, vineri seară, că președintele Klaus Iohannis cunoaște deja numele premierului pe care îl va desemna, acesta fiind Dacian Cioloș, afirmând că prin consultările prelungite președintele Iohannis sacrifică stabilitatea guvernamentală în favoarea unor beneficii de imagine.

„Uneori, un președinte poate lucra și la imaginea lui. Dar, dacă pentru imagine sacrifici stabilitatea guvernamentală, cu siguranță este un cost prea mare pentru țară, mai ales când știi numele premierului Cioloș pe care vrei să-l desemnezi”, a comentat Traian Băsescu, într-o postare pe pagina sa de Facebook.Fostul șef de stat a afirmat că „teatrul consultărilor prelungite” în vederea numirii unui noi premier sunt „o mizerie provincială, care nu se ridică la nivelul celui mai important om în stat”.

(FLUIERUL)

 

Linkul direct catre Petitie

CEREM NATIONALIZAREA TUTUROR RESURSELOR NATURALE ALE ROMANIEI ! – Initiativa Legislativa care are nevoie de 500.000 de semnaturi – Semneaza si tu !