anonim
inamiculsistemului@gmail.com
86.127.76.178
Holocaustul a fost declarat de presedintele Traian Basescu doar dupa ce au fost furate din arhive dosarele arhivate de tatal meu ca sef birou informatii in Securitatea anilor 50 in care spunea clar ca nu exista acte si probe pe numarul de evrei morti in al doilea razboi mondial si nici macar pe numarul oficial de evrei deportati in Transnistria – la momentul respectiv nu era declarat holocaustul. Tatal meu ca sef birou informatii a constatat ca nu exista acte nici macar pe un sfert din numarul de evrei declarati ca deportati in Transnistria pentru care tot numarul de morti declarati oficial e mai mult decat fictiv si inventat. A condus personal verificarile in arhivele romanesti si povestea cum a verificat cu retele de spionaj daca CIA sau NATO au acte valabile pe crime de razboi in Romania si in Transnistria si a constat ca nu existau si nu aveau nici macar un singur act si nici macar o singura proba.

A condus verificarile pe legionari si imi povestea ca nu stia ce sa faca cand a constat ca nu exista acte si probe pentru crime de razboi si a reusit sa identifice infiltrati (spioni) sovietici , germani , britanici si francezi in miscarea legionara cat si in partidele politice din Romania din care pe multi i-a interogat.

Inainte de moarte imi povestea cum in anii 50 Securitatea sub supravegherea consilierilor sovietici a desfasurat mai multe operatiuni de falsificare de acte cu crime de razboi in vederea retragerii spijinului acordat de NATO si de CIA anticomunismului din Romania care astazi sunt utilizate de Centrul Wiesenthal ca acte reale pentru denigrarea Romaniei pentru care in CDR eram de fata cum veneau sefi de servicii secrete la tatal meu cu amenintari de fata cu mine ca sa pastreze tacerea pe lipsa actelor pe numarul oficial de morti. Pentru asa ceva venea si un secretar de stat preluat mai tarziu de Traian Basescu si de PDL care i-au publicat toate cartile dupa 2004 – am ramas cu o colectie de carti cu dedicatii…..

In aceste verificari tatal meu a si fost arestat de Securitate dupa ce a descoperit mai multe operatiuni sub steag fals desfasurate pe teritoriul Romaniei in timpul celui de-al doilea razboi mondial in vederea acreditarii ideii de holocaust pentru care a primit interdictia din partea Securitatii sa mai continue cercetarile . In aceste anchete si interogatorii a obtinut marturii directe de la spioni germani sau sovietici in care maresalul Antonescu a luat masuri dure in vederea protejarii evreilor din Romania si din Transnistria . E de indeajuns sa se faca public un singur secret despre maresalul Antonescu si se prabusesc toate constructiile pentru denigrarea Romaniei .

*
Nota redacției – Domnule Zglobiu, zi-i, domnule, pe nume acelui secretar de stat liberal!