jupan voda <atanatizante@yahoo.com>
To:Radu Marius Anca,Puiu Nistor,jupan voda,stan,Lucretia Eugenia Brezeanu
Fri, Sep 23 at 5:55 AM
Acu exact 88 ani din ordinul lui mihai I (Argesanu) ,au fost predate lui Susaicov ,placile mri de aur cu consemnar di vremea imperiului getic (Tezaurul de la Sinaia ) , numai sa isi poata pastra tronul . A primit pentru asta Ordinul Pobeda  si doua avioane din partea lui Stalin ,dar si o pensie viagera de 200.000 dolari anual , preluata ca obligatie de statul roman. Acest tradator de tara care a lasat in prizonierat sute de mii de ostasi romani dupa 23 08 44 fara a face nici un demers de eliberare a lor niciodata . Au fost predate catre sovietici  peste 365 placi mari din aur , majoritatea cit o tablie de masa ,CU CONSEMARI DIN VREMEA GETILOR ,pe care rusii si le atribuie ca le-ar apartine . Placile mici le-a sscos din tara si le-a du in Elvetia caro IIcare nu a abdicat niciodata cum a abdicat maresalul Misu Bilbil .
Tradatorii de tara de l-au asasinat pe Ceausescu , au dustrus Romania si o cedeaza bucata cu bucata au facut si imprumuturi cu dobinzi mari . ticalosul de isarescu a dus tezaurul la Londra si-l vom revedea ca pe cel dus la Moscova .
Jefuirea Romaniei este facuta cu alogenii care sint recompensati cu conturi imense in paradisuri fiscal  si functii  banose ………….