Dumitru Buta
88 aprobate
Dumitrubuta189@yahoo.com
79.115.35.12
.
EVREII CU DESTIN DE A PRODUCE RĂUL POPOARELOR LUMII

Cei care au lăsat scrieri despre evrei, nu sunt nici nebuni și nici nu au avut sentiment de ură față de ei. Au scris așa cum au acționat evreii în statele care i-au adoptat.
La invazia unui stat de către evrei,au avut dela îănceput pretenții pentru drepturi egale cu cetățenii țării în care și-au găsit o gazdă.
Deși multe state din Europa le-au acordat pe parcurs drepturi economice,administrative și politice, ei nu s-a mulțumit.
Au ănceput protestele,boicotările ,calomniile,au uezit conflicte în interiorul statului pe care-l locuia,apoi conflicte între state,au urzit revoluții,războaie.
După ce li s-au dat drepturi politice au început să penetreze cu mare viteză în guverne,în instituțiile statului ca șefi,judecători,profesori,finanțiști, în serviciile secrete,chiar și în biserici.
Odată ajunși pe poziții chee,și-au format o rețea națională și mondială,au pus stăpânire pe lojile masonice și alte organizații malefice pe care le coordonează în acțiunile lor de diversiuni pe direcția sclvagizării popoarelor lumii și dominarea asupra acestora .
Sigur că dealungul secolelor pe unde s-au stabilit au fost și alungați din cauaza neintegrării în legislația statului în care trăiau, hoții,diversiuni,etc.
Ei pe de o parte au fost mari agresori acționând prin masonerie și alte rețele,dar au știut să dea vina pe neevrei tocmai cea ce realizau ei. Apoi se autovictimizau printr-o propagandă intens agresiv-mincinoasă.Ex. Înal doilea război mondial în Basarabia bande de evrei au trecut la provocări violente asupra armatei și populației civile și în urma acestora au primit și ei violențe, apoi după comunism România și alte state din Europa au fost acuzate de holocaust pe care l-a impus dictatorial fără drept de comentarii.
Au ajuns astăzi să conducă elitele lor din umbă națiunle Terei, printr-o ideologie a fricii.
De 4000 ani așa fost destinul loe și au ajun aproape de scop:Dominarea lumii și control absolut al tuturo popoarelor.