adevar
0 aprobate
wehghw@wejgwe.wegsd
144.172.118.55
evreii se omoara intre ei, o fac asta de secole ! de la Cain si Abel.

Netanyahu a impuscat o gramada de ostatici israelieni civili, luati cu japca de Hamas si dusi in fasia Gaza. Netanyahu i-a impuscat, i-a bombardat explicit, pentru ca pentru regimul sau ostaticii reprezinta o problema uriasa de presiune politica. Iar multi ostatici israelieni eliberati au vorbit frumos despre captivitatea la palestinieni in Gaza, ceea ce contrazice propaganda oficiala israeliana, care zbiara cu violuri, crime de copii si alte aberatii care mai de care.

Ostaticii israelieni eliberati au zis ca palestinienii s-au comportat frumos cu ei. Adolescente, pensionari, tot soiul de civili luati din kibutz si dusi in Gaza, au fost tratati omenesti. Pensionarele spun ca au primit medicamente de la palestinieni, mancare etc. Atunci care exterminare si ,,auschwitz,, contra israelienilor !?

ostaticii contrazic propaganda oficiala israeliana dusa de netanuahu, de aceea acesta si extremistii sai teroristi ii extermina deopotriva pe palestinieni, 20.000 copii omorati deja in Gaza, dar si pe ostaticii israelieni.

Pe de alta parte ostaticii israelieni morti , convine regimului netanyahu pentru a arata asazisa ,,monstruozitate,, a palestinienilor. Fara sa spuna ca de fapt acei israelieni au murit in gaza in urma bombardamentelor efectuate de armata IDF a lui netanyahu, sau au fost impuscati in canalizare chiar de armata lui, la ordin explicit. ,, omorat-i pe toti,,