Evreii din SUA ne vor vinde gaze scumpe în locul celor ruseşti

(- din subteranele mizelor războiului -)
 

„Departamentul de Stat al SUA, prin consilierul principal pentru securitatea energetică globală al lui Joe Biden, Amos Hochstein, a lucrat în culise pentru a convinge Germania să anunţe că va suspenda aprobarea funcţionării gazoductului Nord Stream 2… al lui Putin‟, scria presa ame­ri­cană în 23 februarie 2022 (https://www.politico.com/news/2022/02/23/white-house-sanctions-nord-stream-2-pipeline-00010968).

Germania s-a văzut silită astfel să renunţe la gazul ieftin rusesc pentru a cumpăra gaz de la companiile americane, mai ales de la Tertullian Inc, la care a lucrat evreul Amos Hochstein îna­in­te de a veni la Casa Albă.

Şi, în această regie, toată Europa va trebui să se alinieze şi să cumpere gaze de la ame­ricani pentru a sancţiona Rusia cea „vinovată de invadarea Ucrainei‟, gest la care a fost împinsă încă din 2014 (cu „revoluţia Maidan‟ a lui George Soros şi a CIA), ba chiar dinainte, de când Ucraina a fost atrasă în jocurile SUA.

Misteriosul agent de culise al administraţiei Biden, consilierul Amos Hochstein, s-a născut în Israel în 1973, deşi părinţii lui au fost, iniţial, evrei europeni emigranţi în America. A făcut armata în Israel, apoi, după 1995, a venit în America, unde i s-au deschis uimitor de uşor cu­loarele puterii prin Partidul Democrat.

În 2011, Hochstein lucra la U.S. Department of State, în administraţia Obama, dirijată de George Soros, la un nou înfiinţat Birou al Resurselor Energetice, încercând „să ajute Ucraina să găsească noi resurse de gaz pentru a nu mai depinde de Rusia”. Presa americană relata în 2016 cum Amos Hochstein lucrează de la Casa Albă la proiectul ca Europa să fie alimentată cu gaze naturale exculsiv de firme din SUA, în dauna importurilor europene din Rusia.

Bogdan Aurescu-Goldenberg a şi anunţat „liniştitor‟, tot în 23 februarie 2022, că România va lua de acum înainte gaze de la SUA, „cel mai mare furnizor al Europei”.

Iar compania de gaze Tellurian Inc, principala câştigătoare a situaţiei create cu prin conflictul forţat al UE cu Rusia, prin furnizarea de gaze pentru Europa, care să înlocuiască gazul rusesc, îl are ca important acţionar pe evreul Carl Icahn din Brooklyn, dar şi fonduri de investiţii precum SSgA Funds Managemen (State Street Global Advisors / SSGA), BlackRock (controlată de familia lui George Soros prin fondurile ei de investiţii), Paulson & Co. Inc (deţinută de John Paulson, ale cărui origini evreieşti se întind din Lituania şi Ucraina până în România) sau S&P Global Inc din New York (prin SPDR).

Cornel-Dan NICULAE