nicu cohen
41 aprobate

nickcohen777@gmail.com
24.244.23.218

 

Eu sunt pe sfert evreu , traiesc intre evrei , interactionez cu ei zilnic , stau la masa cu ei , vorbesc istorie , politica , economie si chiar si despre nenorocitul asta de vaccin , despre razboiul din Ukraina samd si constat ca majoritatea sunt ignoranti ingimfati , fara ezitare sa inghita orice gogoasa care vine dintr-o sursa evreiasca , fara sa incerce sa vada daca e logica sau morala . Repeta ca niste papagali ce li s-a bagat in cap , aici se aseamana cu romanii . De jurisdictie sociala numai vorbesc , sunt idioti de-a binelea , la fel ca aproape toata lumea, de la
profesorasi intoxicatori de duzina pina la acadamics inclusiv in grupa asta de morti civil.
Asa cum romanilor li se pare ca crearea unei Romanii , din Muntii Pindului pina la Nipru ar fi ceva corect geopolitic si ca Romania ar trebui sa ajunga o putere in Europa ( vorba lui Petre Tutea ) tot asa si evrei cred ca natia evreiasca este o super rasa destinata sa admnistreze natiile inferioare . Adevarul este ca in general evrei sunt buni executanti ai ordinelor elitelor , dar nu toti , mai sunt si exceptii , nu multi dar sunt , cei care nu indeplinesc ordinele criminale . Am intilnit si d-astia .
Romanii nu sunt buni executanti , o mare calitate , cind e vorba de ordine criminale fac tot ce pot sa intirzie si sa atenueze implementarea lor .Ca la vaccinare , o tot lungesc asa la infinit . In Yisrael cica , pe hirtie cel putin , i-ar fi vaccinat aproape 90 %.
Am intilnit si evrei disperati , constienti ca eugenistii Schwab , Gates si Harari sunt evrei si ramin trazniti ca niste evrei se ocupa de depopularea planetei . In principiu nu considera depopularea o idee rea , numai sa n-o pateasca ei .
Toata lumea si evrei si goyimi la unison sunt de acord ca oamenii s-a inmultit ca soarecii in hambar si ca este specie tembela care distruge si polueaza mediul natural .