10 apr. 2021, 21:17 (acum 18 ore)

către eu
Inca un comentariu care va sustine teza , beton : tocmai l-am postat aici,  sub titlul Dumneavoastra :

Primul comentariu la scrisoarea către Maia Morgenstern”

Poate il postati cu acest titlu foarte edificator:

‘Katynul din Ucraina contra evreilor, pus in seama romanilor de la 100 km de Putna’:
 
Stimate Domnule profesor,

poate postati in mod  independent si acest detaliu aflat de mine in direct,  despre rusi si ucraineni, care au ucis evrei , detaliu aflat de la un taran roman care merge in fiecare Duminica la biserica, taran din satul Igesti, Ucraina de azi, sat situat la 100 km de Putna. Acest taran roman mi-a vorbit despre o groapa comuna cu evrei ucisi de rusi si de ucraineni, crima pusa in seama romanilor .

Deci trebuiesc neaparat calculate gropile comune cu evrei impuscati de ucraineni si mai ales de rusi, puse in carca romanilor cand ele, de fapt, au fost crimele rusilor si ale ucrainenilor .

E zona in care tot acestia, rusii si ucrainenii, la invazia rusilor, ucideau si pradau si pe romani, pe capete !!! Vezi gropile comune cu romani din zonele respective.
Deci se pun in carca bietilor tarani romani crimele odioase savarsite de rusi, in primul rand, dar si de ucraineni !
Rasturnandu-se adevarul cu capul in jos si cu picioarele in sus, exact ca in cazul Katyn .

 
Sanatate multa si Doamne ajuta!
*
Nota redacției – Cred că cei mai mulți evrei au fost uciși de ruși și de ucraineni în ultimii 200 de ani! Rușii și ucrainenii au avut motive serioase să re răfuiască cu evreii, mult mai multe decât germanii. Dacă evreii au făcut mult rău alte popoare, în fruntea victimelor făcute de evrei se află rușii și ucainenii! E lucru cert!
De ce evreii nu spun adevărul despre crimele rușilor? Printre altele evreii sunt șantajați de ruși care au cărat la Moscova toată arhiva de la Auschwitz. Când se va publica acea arhivă va fi „scrâșnirea dinților” pentru mulți!
i.c.