EU AM INVATAT DE LA DISTINSUL NOSTRU PROFESOR ION COJA, DESPRE NUMEROSI EVREI , ILUSTRI INTELECTUALI APARATORI AI STIINTEI SI AI CULTURII INALTE , CARE AU PROMOVAT, CA SI PROFESORUL NOSTRU, ADEVARUL ADEVARAT, INDEPENDENT DE ALTE CRITERII DECAT CELE ALE ADEVARULUI STIINTIFIC, EVREI DE INALTA TINUTA MORALA, DESPRE A CAROR EXISTENTA NU AS FI AFLAT NICIODATA , FARA EXTREM DE TENACELE DEMERS DE INFORMARE ADECVATA A ROMANILOR, PRECUM ESTE CEL EXERCITAT DE EXTREM DE BINE INFORMATUL SI MULT DOCTUL NOSTRU PROFESOR , DOMNUL PROFESOR ION COJA, !

PRIVITI MARTURIILE SAVANTULUI NICOLAE CAJAL ,IN APARAREA MERITELOR SAVANTULUI NOSTRU NICOLAE PAULECU, JEFUIT DE DREPTURILE SALE, PE CRITERII DE OPINIE ISTORICA . SI JUDECATI DACA MERITELE STIINTIFICE POT FI STERSE/DESFIINTATE , ASTFEL.

OARE NOI TREBUIE SA JUDECAM TOTI EVREII DIN ISRAEL PE BAZA CRIMELOR SAVARSITE DE MOSSAD SAU DE ARMATA ISRAELIANA, ASUPRA ARABILOR UCISI , IN CURSUL DISLOCARII DE PE PAMANTUL PE CARE S-AU NASCUT ?
PROFESORUL ION COJA, DANDU-NE EXEMPLE DE EVREI INTEGRI, NU NUMAI DIN ROMANIA CI SI DIN ISRAEL, NE INVATA SA NU FACEM ACEST LUCRU, ADICA SA NU FIM ANTISEMITI !
CUM O SA POATA FI ACUZAT UN ASTFEL DE APARATOR AL EVREILOR DE CALITATE, CU INSTINCTUL DREPTATII SI AL DEMNITATII UMANE, DE ANTISEMITISM ?

DOMNUl KATZ, DESPRE CARE SUNT STIUTE DE CATRE OPINIA PUBLICA, ANUMITE MALVERSATIUNI VAMALE, NU ESTE IN NICIUN CAZ INTR-O POZITIE SA DEA LECTII DE MORALA NIMANUI.
EL NU FACE PARTE DINTRE EVREII DE BUNA CALITATE, OAMENI DE CARACTER, PE CARE NE-A INVATAT DOMNUL PROFESOR ION COJA, SA-I TINEM , PE MERIT ADEVARAT, LA O INALTA PRETUIRE

CITITI VA ROG FRUMOS, CE SPUNE SI WIKIPEDIA, CA SI PROFESORUL NOSTRU, DESPRE NICOLAE CAJAL, evreu roman, membru al Academiei Române de Științe și președintele Federației Comunităților Evreiești din România, din 1994 până în 2004

caroline gunderodeAugust 9, 2021 at 6:48 pm
In Academia Romana nu a fost loc pentru Maresalul istoriografiei romanesti , profesorul Gheorghe Buzatu, cat timp a fost in viata . Mi se pare ca si l-au anexat ulterior, nu sunt sigura .
Cert e ca nu poate fi vorba despre o Academie Romana .

Citam din Wikipedia, pe Niclae Cajal, un evreu cu respect pentru stiinta si performantele stiintifice ale lui Nicolae Paulescu : ca sa vedem ca nu toti evreii se lasa comandati si incovoiati de Centrul Simon Wiesenthal ; aflati ce si-a permis acest centru dictatorial , cu bustul lui Paulescu
(trad mecanica)
https://en.wikipedia.org/wiki/Nicolae_Paulescu#cite_note-14
Nicolae Paulescu
Zice Wikipedia despre savantul Nicolae Paulescu:

“Punctul său de plecare a fost o teorie a pasiunilor și a conflictelor sociale examinate din unghiul unei discipline pe care a numit-o „fiziologie filosofică”. A fost ilustrat, în principal, de comportamentul evreilor, care au reprezentat cazul extrem al unei rase conduse de două pasiuni esențiale: instinctele de dominație și proprietate. [13] ( pp28 )

În urma protestelor din partea mai multor organizații evreiești , inaugurarea bustului profesorului Paulescu la spitalul de stat Hôtel-Dieu din Paris, programată pentru 27 august 2003, a trebuit să fie anulată.

„ Dacă Comitetul Nobel din 1923 a judecat întreaga personalitate a laureatului său, atunci Hôtel Dieu în 2003 nu trebuie să facă mai puțin și să concluzioneze că inumanitatea brutală a lui Paulescu anulează orice merit științific ” ( scrisoarea Centrului Simon Wiesenthal către ministrul francez al Sănătății , Jean-François Mattéi și ambasadorul României la Paris).

Nicolae Cajal , membru evreiesc român al Academiei Române de Științe și președintele Federației Comunităților Evreiești din România, din 1994 până în 2004, a susținut recunoașterea activității științifice a lui Paulescu, spunând că este necesar să se facă distincția între opiniile private ale indivizilor și meritul lor științific și că tatăl său, dr. Marcu Cajal, student al lui Paulescu, îl admira pe Paulescu pentru abilitățile sale științifice, deși nu era de acord (ca evreu) cu opiniile antisemite ale lui Paulescu. [14]
14) cit din ISRO Press NEWSLETTER EXCERPTS, Newsletter nr 287, 31 Aug 2003 “