Text care circulă pe Internet, fără mențiunea autorului. Să fie sănătos!

*

From: toma
Sent: Friday, November 27, 2015 12:15 PM
To: Lucian
Subject: Europa muribunda….!!!!

Europa muribundă!…

Asta se pregateste Europei! 
Totusi s-auzim numai de bine, …dar pentru a auzi de bine va trebui sa ni-l cam facem …..altminteri aliluia fratilor !!!
George Soros – „Pot afirma cu siguranţă că ultima generaţie de copii  albi se naşte acum”

Ziarul austriac InfoDirekt, apropiat armatei austriece, pe baza unui raport al serviciilor de informaţii ale armatei (Österreichischen Abwehramts), afirma că ONG-urile lui SOROS  din  SUA  ar  finanţa traficul de imigranţi către Europa.
Iata ce spunea George Soros despre viitorul pe care-l doreşte „rasei albe”:
„To feel and even think that the white race is inferior in every conceivable plane is natural,  given its history and current documents.
Let the white race west country perish in blood and suffering.
Long live the  multicultural, racially mixed and classless ecological society!
Long live anarchy!”
Nya Dagbladet, Judisk  miljardär bakom stöd till invandrargrupper Publicerad – 9 maj 2014.
„A simți și chiar a crede că rasa albă este inferioară în fiecare plan imaginabil este natural, având în vedere istoria sa  și documentele curente.
Fie ca țara vestică a rasei albe să  piară în sânge și suferință.
Trăiască societatea  multiculturală, rasial amestecată și societatea ecologică fără clase!
Trăiască Anarhia!
        Vom afirma în mod deschis  identitatea noastră cu rasele din Africa şi Asia. Pot afirma cu siguranţă că ultima generaţie de copii albi se naşte acum.
        Comisiile noastre de control vor interzice albilor, în interesul  păcii şi al eliminării tensiunilor inter-rasiale, să se împerecheze cu albi.
Femeia albă trebuie să se împreuneze cu membri ai raselor negre,  bărbatul alb cu femei negre.
În felul acesta, rasa albă va dispărea, pentru că amestecarea negrului cu albul înseamnă sfârşitul omului alb  şi cel mai sângeros inamic al nostru va deveni amintire.” – În ziarul suedez Nya Dagbladet, din 9 martie 2014.
        Incitarea la disparitie a popoarelor autohtone din Europa se regăseşte şi la baza invitaţiilor constante ale ONU de a găzdui milioanele de imigranţi pentru a compensa scăzuta natalitate europeană.
`       Conform raportului difuzat la începutul noului mileniu, Ianuarie 2000, pe nume  „Population division” al Naţiunilor Unite la New York, intitulat: „Emigrări de schimb: o soluţie pentru populaţiile în declin  şi  îmbătrânite, Europa ar avea nevoie până în 2025 de 159 de milioane de  imigranţi.”
        Rămâne un enorm dubiu: cum e posibilă o estimare atât  de precisă dacă imigrarea nu este un plan stabilit în jurul mesei.
        Dacă privim în jur in Europa de azi, observăm că planul, pare că s-a  realizat deja aproape în întregime.
        Războiul demografic din Europa e la apogeul său, iar extinctia popoarelor autohtone ale Europei pare mai  aproape ca oricând: In 15 ani, jumătate din populatia Europei vor fi musulmani. Asta fără imigratia masivă de azi, a sute de mii dacă nu chiar milioane de imigranti care bat deja la uşa Europei, in aceste zile.
        Suntem  martorii deprecierii Europei. Axioma „Noii Civilizaţii” susţinută de evangelizatorii Mentalităţii Multiculturale, e adeziunea la  amestecul  etnic  forţat.
        Europenii sunt naufragiaţi în metisism, scufundaţi în  valurile de imigranţi afro-asiatici.
        Sub dubla presiune a  ignoranţei populaţiilor locale care nu sunt corect informate de dezastrul  demografic in care sunt târâte, iar pe de alta parte sub presiunea şmecheriilor „umanitare” propagate zilnic de organizatiile si ONG-urile bine sponzorizate de peste ocean precum şi a apelurilor „la solidaritatea şi umanitate” lansate continuu de mijloacele de comunicare în masă – se urmăreşte acceptarea „ca  necesitate umanitară” a colonizării Europei cu milioane de imigranti.
        Si ca să fim bine intelesi şi să nu dăm loc la false interpretări,  afirmăm deschis că IMIGRANTII (proveniti din ţările distruse de războaie şi  „revoluţii”, războaie şi „revoluţii” programate „de aceeaşi” care au programat  şi acest Exod), sunt VICTIME, la fel cum suntem şi noi AUTOHTONII.
In acelaşi timp, se urmăreşte a se impune europenilor o ideologie  care le neagă propriile origini şi prin care se incearcă distrugerea propriei  lor identitati etnice, istorice şi culturale.
A-ti conserva  identitatea etnică, istorică şi culturală e un drept al oricărui popor şi al oricărui grup etnic. Această conservare a propriei identitati nu presupune in sine, atacarea vreunui alt grup etnic.
Cei care incearca să  insinueze acest lucru sunt mincinoşi şi o fac fiind rău intentionaţi. Motivul  care ii mână este ura lor faţă de identitatea etnica, istorica si culturală a  altor popoare.
        Dimpotriva conservarea propriei identitati etnice,  istorice si culturale impune, pe principiul simetriei, sustinerea si conservarea  identitatilor oricaror altor popoare si ale oricaror altor grupuri etnice.
        Prin urmare toti cei care califică drept „xenofobie, extremism etc…”, dreptul inalienabil al fiecărui popor de a-şi conserva identitatea  etnica, istorica si culturala nu fac decât sa atace cu ură acel popor, nu fac decât să se dedea ei insisi la actiuni pline de ură, xenofobie si rasism  impotriva acelui popor.
        In lunga lista a acestor organizatii  intalnim in primul rand organizatiile si ONG-uri de extrema stângă: comuniste,  anarhiste, trotskiste, ecologiste, libertariene, progresiste etc…multe dintre ele foarte bine finantate de miliardari ca Soros, miliardari care si-au cladit averea prin falimente si prăbusiri ale monedelor si titlurilor de stat  nationale, adica miliardari care au adus săracia şi suferinta popoarelor şi care  numai „binefăcători ai celor multi de pe această planetă” nu sunt.
        Susţinătorii Globalizării se obosesc să ne convingă că a renunţa la  identitatea noastră „e un act progresist şi umanitar”, că a incerca să-ţi păstrezi identitatea e „rasism” şi că păstrarea identităţii culturale, istorice  şi naţionale „e o idee extremistă şi complet greşită”, si fac asta doar pentru  că vor ca noi să devenim doar nişte cetăţeni orbi care să consumăm ceea ce ni se  oferă atât mental cât şi material.
        Este exact ceea ce propune si  ziarul german „Der Spiegel” in aceste zile – pentru Europa de Est: Cu ce  propagandă incearcă Germania să scape de o parte din refugiaţi şi să-i  redistribuie fără voia acestora in Europa de Est.
‘Der Spiegel’: ”Imigrația:  Europa de Est ratează o oportunitate”.
        Mai mult, cancelarul german,  Angela Merkel ameninta statele Uniunii cu „actionarea lor in justitie si cu  procese europene” daca nu vor accepta COTELE OBLIGATORII cu mii de imigranti,  cote fixate de Germania si de Uniunea Europeana pentru fiecare stat european.
        Ceea ce rămâne sigur e că scăzuta natalitate ar putea fi uşor  inversată prin măsuri potrivite care să susţină familiile.
        Numai  că măsurile economice si politice care se iau sunt exact contrare.
        Situatia  depopularii masive a României si a Europei de Est in ultimii 25 de ani prin pauperizarea populatiei precum si uriasul flux de imigranti care se pregateste acum sa fie trimis in tarile europene sunt fapte incontestabile in acest  sens.
        Cazul României care a cunoscut cel mai mare exod din istoria  sa cu 4 milioane de români plecaţi şi cu o scădere a populaţiei de 13% la  fiecare 10 ani este relevant. După 2100, dacă actualele trenduri se menţin,  Românii vor ajunge o minoritate de doar 20%, in propria lor ţară.  Si  asta  fără  să luăm in considerare marile fluxuri migratoare de care vorbim…..
Oricum am lua-o fenomenul este echivalent cu o epurare etnică.
        La fel de sigur este că patrimoniul genetic european nu se poate proteja prin introducerea unui patrimoniu genetic diferit, ci doar se  accelerează dispariţia acestuia.
Singurul scop al acestor măsuri este  cel de a denatura complet popoarele, transformându-le într-o masă de indivizi  fără nicio coeziune etnică, istorică şi culturală.

Received


This mail was scanned by BitDefender
For more information please visit http://www.bitdefender.com/