Lagărele naziste din România – argument

pentru o concluzie-șoc a istoricilor americani:

Holocaustul, de trei ori mai mare decât s-a

crezut!

Articol de: Robert Veress
Publicat in: Special
Publicat la date de: 04 Mar 2013 – 13:11
UPDATE 14:10 Institutul Holocaustului din București nu a furnizat date Muzeului Holocaustului
La întrebarea Jurnalului Național dacă au fost descoperite, în România, lagare (sau alte situri de exterminare) despre care nu existau informatii, pana acum și dacă Institutul Holocaustului din București a colaborat cu Muzeul Holocaustului la acest studiu, am primit următorul răspuns:
„Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel”  nu a transmis nicio informație în lșegătură cu acest caz Muzeului Holocaustului de la Washington care are o arhivă documentară foarte bogată pe problematica Holocaustului din România.

De altfel, Institutul „Elie Wiesel”, la infiintare a primit copii de pe documentele originale din arhivele instituiilor publice din România de la Muzeul  Holocaustului de la Washington”.

După treisprezece ani de studii asidue, istoricii de la Muzeul Holocaustului din Washington au conchis că dimensiunea pogromului nazist împotriva evreilor a fost mult subestimată. Conform studiului prezentat deThe Telegraph, în decursul celui de-al Doilea Război Mondial au fost exterminați „între 15 și 20 de milioane” de evrei.

Conform estimărilor prezentate în cărțile de istorie, Holocaustul a luat viețile a circa șase milioane de evrei. După unii istorici, cifra reală ar fi chiar mai mică – patru milioane.
Autorii noului studiu au pus cap la cap cifre obținute din documente cunoscute, dar și multe neanalizate până în prezent. „Am obținut cifre șocante chiar și în cazul lagărelor de exterminare care au fost bine cercetate în trecut. Și multe nu au fost bine cercetate”, a declarat Geoffrey Megargee, conducătorul studiului, pentru The Independent.
Conform studiului, au existat peste 42 de mii de ghetoruri și lagăre de exterminare și de muncă forțată în Europa – dublul estimărilor de până acum. În „sanatoriile” pentru evrei, femeile gravide erau forțate să avorteze indiferent de stadiul sarcinii sau pruncii erau uciși imediat după naștere. Studiul ar fi descoperit lagăre de exterminare sau locații utilizate frecvent pentru asasinate în masă în țări precum Franța sau România, guvernate de regimuri-marionetă ale naziștilor, în timpul conflagrației.

SCURT INTERVIU AD HOC

Domnule profesor ION COJA, cum comentați acest articol, afirmația că holocaustul evreilor a fost de trei ori mai „cuprinzător”: între 15 și 20 de milioane de victime.
Situația per total n-o cunosc, dar pentru România, eu am spus-o mai demult, cifra reală este în jur de 1.250.000, adică un milion și un sfert de evrei! Evrei holocaustizați pe toate părțile! …Nu te mai holba așa la mine și pune mâna pe creion să facem socoteala! Adică s-o refacem, căci s-a greșit undeva!
Așadar, cum s-a calculat numărul evreilor uciși de Mareșalul Ion Antonescu și Armata sa, plus jandermeria și o mulțime de voluntari civili?! Destul de simplu: i-au numărat pe evreii din România la începutul războiului, și a rezultat un număr, să-i zicem numărul X. Apoi i-au numărat pe evrei la sfârșitul războiului, și s-a obținut numărul Y= evrei supraviețuitori ai WW2. Dacă scazi pe Y din X, obții Z, numărul evreilor holocaustisiți!
Or, oamenii de știință(!!!) au zis că X = circa 750.000 de evrei unul și unul, Y = circa 350.000 de evrei pricăjiți și scheletici, care au ajuns la finish-ul cursei, cât pe-aci s-o mierlească șe ei, este un mare mister cum de au scăpat, dar au scăpat, numai ei știu cum, fiecare după o Odissee unică și palpitantă, curat scenariu de film! Rezultă că Z, numărul evreilor beliți, este de 400.000, precum scrie și la carte! Nu la Biblie, ci în curtea Templului Coral.
Care este adevărul? Adevărul este că s-a pornit de la o bază de calcul greșită, de la un X care nu corepunde realității. Din date mult mai sigure, din declarații scrise ale celui mai credibil român – CORNELIU ZELEA CODREANU și ale celui mai valabil evreu, MIHAIL SEBASTIAN, în 1938-39 se aflau în România 2 milioane de evrei mari și lați! Două milioane! Deci adevăratul X este egal cu 2.000.000
Fă acum calculul ca lumea: 2.000.000 minus mai întâi 400.000, adică evreii din Basarabia și Bucovina, asta înseamnă 1.600.000, adică un alt X, adevărat și ăsta! La el vom raporta numărul de 350.000, al evreilor care au dezertat de la Holocaust, și obținem numărul de circa un milion și un pic, mai exact spus un sfert, în cifre arabe, semite, deci, 1.250.000! Cam pe aici se află numărul real al evreilor uciși de Antonescu and his band!
Numărul acesta, triplu, de care eu vorbesc aiurea-n tramvai de 15-20 de ani (Ce coincidență?! Tot 15-20!… Stranie potriveală!), adică precum o vox clamantis in deserto, se încadrează perfect în corecția propusă de la Washington!… Se vede treabă că americanii, așa cum ne-au obișnuit să bată record după record, vor să doboare și recordul de la World Trade Center, care era considerat minciuna secolului! Rămâne numai minciuna cea mai mare a deceniului 2000-2010… Pe primul loc, la titlul centenar, se urcă acum cifra de 15-20 de milioane. Precum se vede, nici noi românii n-am stat cu degetul în gură și ne-am adus și noi o contribuție dintre cele mai însemnate la acest moment astral din istoria universală: am ucis cu mânuța noastră peste un milion de morți, s-ar fi putut și mai mulți, dar deficiențele de organizare, de menagement al Holocaustului, atât de tipic românești, ne-au îndepărat de la medalia de aur! Poate data viitoare! Să nu ne ofticăm prea tare: Nu contează cantotatea, cine omoară mai mulți la Holocaust! Principalul este să participi, să dai tot ce ai mai bun pentru reușită, pentru perormanța echipei, a team-ului național!
A consemnat Petre Burlacu