Maria
21 aprobate

mariadakhel.blogspot.com/search/label/Linistea?m=0x
dakhel_maria@yahoo.com
185.53.199.156
Ceausescu a gresit cu nebunia cultului personalitatii. Trufia este opusul smereniei. Cu cât te cocoțezi mai sus si te umfli in Ego, cu atat esti mai usor de doborît.
Cautati interviul dat de dl Colceag Dianei Șoșoacă. Are sonor destul de prost si dl Colceag are voce stinsa, comparativ cu vocea bubuitoare a Dianei. Dar dl Colceag pune punctul pe I. Preotii si enoriasii lor sunt in dogma, nu in Dumnezeu. Când fiecare trage in directia lui, puterea descreste. Dl Colceag ne-a facut o urare inteleapta pentru noul an: sa avem mai putine oi si mai multi eroi. Iar erou nu inseamna neaparat sa te sacrifici cu arma in mana pentru tara. Erou este si cel ce apara padurea de mafia ce s-a îmbogățit din furtul de lemne. Si acestia nu sunt doar austriecii. Sunt foarte multi romani get beget lipsiti de Dumnezeu, fara bun simt si inconstienti pentru ca nu-si dau seama ca urmașii vor plăti greselile lor.
Eroi sunt si cei ce viziteaza batranii singuri. Eroi sunt si cei ce apara copiii de abuzuri. Si cei ce salveaza animale. Sunt multi eroi anonimi, iar daca Romania se va schimba in bine, este mai ales pentru ca ei tac si fac. De cotcodacit, cotcodacesc multi pe la TV si pe internet. Iar din cotcodac si urlete sterile nu răsar copaci si nici flori.