Centenarul Opincii (III) Ion Antonescu, artizan al înfrângerii iudeo-bolșevicilor lui Bela Kuhn?

2019-06-19T22:22:31+03:0019 iunie 2019|Doctrină naţionalistă, Textele altora|

Ion Antonescu artizan al înfrângerii iudeo-bolșevicilor lui Bela Kuhn?

Publicat de |21 decembrie 2013|Doctrină naţionalistăTextele altora

Text preluat din comentariile de pe site. Autor – DINU CIOBOTARU

 

Vitalie Pastuh-Cubolteanu face o analiză corectă a iudeo-imperialismului în spaţiul românesc. Mai lipsesc numele multor alţi evrei antironâni, cum ar fi cel al lui Cristian Racovski, care în fruntea unor divizii ale armatei roşii, vroia să instaleze în România, o republică sovietică românească, similară cu republica sovietică ungurească a lui Bela Khun, instalată în Ungaria.
În aprilie 1919 Bela Kun a sprijinit insurecția anarhistă de la Viena și, prin atacarea în aceași lună a Cehoslovaciei și României, a plănuit unirea Ungariei cu Rusia bolșevică. Pe teritoriul Transilvaniei nucleul armatei maghiare era reprezentat de divizia secuiască formată din 3 brigăzi la care se adăugau detașamentele de represiune formate din jandarmerie, oameni din administrația nobiliară și aventurieri dornici de căpătuială.
La 16 aprilie Bela Kun declară război României și declanșează ostilitățile pe tot frontul românesc. Fără să mai aștepte consimțământul aliaților, armata română declanșează contraofensiva cu două divizii de infanterie și două de vânători de munte și după o învăluire, obligă divizia secuiască să capituleze privând armata ungară de unitatea ei de elită. Armata română își continuă înaintarea spre nord despresurând trupele cehoslovace încercuite de ucrainieni și trupele lui Bela Kun și împiedicând joncțiunea acestora.
Pe 24 iulie 1919, armata română trece la ofensivă pe tot frontul la vest de Tisa.
Pe 3 august întreaga armată ungară este scoasă din luptă, iar pe 4 august 1919 este ocupată Budapesta. Bela Kun a evitat capturarea fugind în după-amiaza zilei de 2 august la Viena cu un tren blindat împreună cu colaboratorii săi. Au fost arestați și ținuți într-un lagăr până în iulie 1920 când a făcut obiectul unui schimb de prizonieri între Austria și Rusia.
Pe timpul acţiunii Armata Română a avut ca șef al Secției de Operații al Marelui Cartier General al Armatei, pe viitorul mareşal Ion Antonescu, faptă pe care iudeo-bolşevicii cominternişti veniţi pe tancurile armatei roşii după 23 august 1944, nu o vor ierta. (s.n.)

Iudeo-bolşevicii cominternişti au vizat continu dezmembrarea Statului Român, în trecut şi în prezent, aceştia s-au împotrivit şi se împotrivesc, unirii celor două state româneşti.
Personal am absolvit liceul în perioada 1953-1956 când istoria românilor era scrisă de evreul cominternist Roller.
Cele mai mari distrugeri ale economiei româneşti de după anul 1989, au fost făcute de către cetăţeni români de origine evrei, printre care: Dinu Patriciu, Ovidiu Tender şi alţii.
După defiinţarea industriei şi prăbuşirea economică a României, urmează înstrăinarea totală a rezervelor de minerale, de petrol şi de gaze ale ţării, pentru ca românii să ajungă, precum zicea poetul; “SCLAVI ÎN ŢARA LOR ŞI CERŞETORI LA EI ACASĂ”.
Este cazul şi necesitatea ca antiromânismul unora dintre cetăţenii ţării, să fie observat şi combătut cu fermitate de către societatea civilă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top