caroline gunderode
458 aprobate

google.bex
caroline.gunderode@gmail.com
109.133.42.42
Vaccinuri anti-Covid: un studiu german raportează efecte îngrijorătoare asupra sângelui – elemente metalice au aparut in vaccinuri !
Autor(i)
France Soir
Publicat pe 30 august 2022 – 14:30
Imagine
Mostre de sânge
Credit JOE RAEDLE/GETTY IMAGES AMERICA DE NORD/Getty Images prin AFP
„ Programele de vaccinare împotriva Covid-19 trebuie să se oprească imediat .” Acesta este sfârșitul unui raport german despre efectele nocive ale vaccinurilor anti-Covid, făcut public pe 6 iulie fără ca vreo mass- media să raporteze despre acesta.

Documentul este disponibil în franceză (pus online de site-ul web al profesiei de jandarmi) și în germană .

Despre ce e vorba ?
Rezumatul este alcătuit din 70 de pagini (circa zece pagini destinate publicului larg și 60 de pagini de documentație tehnică cu fotografii, grafice etc.) și constituie varianta preliminară a unei prezentări „ în continuă evoluție ” care cuprinde cercetările și concluziile. în ceea ce privește vaccinurile, impactul acestora asupra organismului uman și, mai ales, asupra sângelui. Raportul este publicat sub responsabilitatea fizicianului și astronomului Dr Klaus Retzlaff, în Hecklingen, care are acces la laboratoare cu echipamente de ultimă generație. Dr. Retzlaff colaborează cu autorii raportului, un grup interdisciplinar de aproximativ 60 de specialiști, reuniți în jurul asociației de tip 1901 Aerzte fuer Aufklaerung (ÄfA, Doctors for Elucidation).

Grupul este format din medici, chimiști, microbiologi, farmacologi, consiliați de avocați și matematicieni. Cu toate acestea, cu excepția doctorului Retzlaff și a oficialilor ÄfA, autorii au ales anonimatul pentru a proteja împotriva represaliilor. În 2021, dr. Stefan Hockertz, unul dintre cei mai renumiți vaccinologi din Europa și unul dintre primii care a alertat publicul cu privire la efectele secundare ale vaccinării, a fost forțat să se refugieze în Elveția după raidurile poliției în casa sa și înghețarea tuturor bunurile sale în Germania.

Citește și: Vaccinuri: „8 din 1.000 de vaccinați suferă de reacții adverse grave”, conform unui studiu german

Analizele menționate în raport vizează sângele a 48 de persoane vaccinate, și un grup echivalent de persoane nevaccinate, precum și conținutul flacoanelor de injecții de la următorii producători: AstraZeneca, BioNTech/Pfizer, Moderna, J&J, Lubecavax. , Influspit Tera (acesta din urmă, pentru comparație cu vaccinurile gripale). Au fost aplicate diferite tehnici de laborator: microscopie electronică cu scanare, spectroscopie cu raze X cu dispersie energetică, spectroscopie de masă, analiză cu plasmă cuplată inductiv, microscopie în câmp luminos și în câmp întunecat, diagnostic pe imagini ale unei picături de sânge de la o persoană vie, precum și analiza imaginilor prin inteligență artificială (AI).

Elemente metalice nedorite
Spre surprinderea oamenilor de știință, prezența următoarelor elemente metalice (dimensiunea particulelor: de la 1 µm la 100 µm) a fost detectată în dozele de AstraZeneca, BioNTech/Pfizer și Moderna:

– metale alcaline: cesiu (Cs), potasiu (K),
– metale alcalino-pământoase: calciu (Ca), bariu (Ba),
– metale de tranziție: cobalt (Co), fier (Fe), crom (Cr), titan ( Ti),
– metale pământuri rare: ceriu (Ce), gadoliniu (Gd),
– grupă bor: aluminiu (Al),
– grupă carbon: siliciu (Si) (material purtător parțial/transparent),
– grup oxigen: sulf (S) )

În flacoanele și în sângele vaccinaților, oamenii de știință au observat obiecte de „ dimensiuni inadmisibile conform bunelor practici industriale ” ( bună practică de fabricație sau GMP), adică peste 0,22 μm.

Efecte secundare pe termen lung
Grupul indică faptul că a luat precauția de a compara concluziile sale cu cele ale mai multor grupuri internaționale care desfășoară aceleași cercetări; toate rezultatele fiind concordante, grupul german consideră ca fiind valabile propriile rezultate. Astfel, oamenii de știință deplâng inacțiunea Institutului Paul Ehrlich, o agenție însărcinată de Ministerul German al Sănătății cu controlul vaccinurilor.

Citește și: Efecte secundare ale vaccinurilor: un asigurător german pulverizează rapoartele oficiale

În trei puncte, cercetătorii își prezintă concluziile:

1. În toate probele de doze de vaccin, fără excepție, s-au găsit componente care:

„ – sunt toxice conform recomandărilor medicale, în cantitățile prezente,
„ – nu au fost declarate de către producători,
„ – sunt predominant metalice,
„ – sunt vizibile la microscopie în câmp întunecat ca structuri complexe și distinctive […]
” – sunt explicabile doar parțial ca rezultate din cristalizare sau descompunere,
” – nu pot fi explicate ca contaminare rezultată din procesul de fabricație. »

2. Atunci când probele de sânge din ambele grupuri (vaccinat/nevaccinat) sunt observate la microscop cu câmp întunecat, în sângele celor vaccinați apar modificări remarcabile, fără excepție, și chiar în absența simptomelor sau a reacțiilor negative. Structuri complexe asemănătoare celor găsite în flacoanele de vaccin au fost observate în sângele persoanelor vaccinate. Analizele inteligenței artificiale confirmă observațiile oamenilor de știință, iar aceste diferențe între sângele celor două grupe „ indică faptul că aceste vaccinuri pot provoca modificări pe termen lung în compoziția sângelui celor vaccinați, fără ca aceștia să fie conștienți de modificări. »

3. Cu cât învelișul particulelor nanolipide este mai stabil, cu atât este mai mare cantitatea de ARNm care va intra în celule, unde va fi produsă proteina Spike. Ca urmare, efectele secundare sunt mai frecvente. Aceste rezultate corespund cu cele ale autopsiilor efectuate de medicii legiști.

Citește și: Siguranța vaccinurilor ARNm pusă sub semnul întrebării

Grupul a observat formațiuni de cristal în sângele tuturor vaccinaților observați; în toate cazurile examinate, eritrocitele (globulele roșii) au prezentat așa-numita formare „ rolă ”. Mai mult, dezintegrarea diferitelor tipuri de celule a fost mai rapidă la cei vaccinați decât la lotul martor, ridicând ipoteza unei posibile arterioscleroze, boli autoimune și/sau inflamatorii.

„Trebuie să generalizăm înțelegerea pericolelor vaccinurilor anti-Covid”
În concluzie, autorii germani prezintă motivele pentru care s-au implicat în această cercetare:

„Ne-am reunit cu toate abilitățile și expertiza noastră tehnică, pentru a ajuta la elucidarea a ceea ce considerăm a fi cea mai mare experimentare farmacologică efectuată vreodată asupra rasei umane. Niciodată în toată istoria științifică sau medicală nu am îndrăznit să supunem o întreagă populație la experimente medicale – și genetice. Dacă cineva ar fi propus să facă acest lucru asupra oricărei alte specii, propunerea ar fi fost fără îndoială respinsă pe motiv că a încălcat principiul conservării speciei. […] Faptul de a continua experimentul fără cel mai mic indiciu că se dorește oprirea acestuia, faptul că numărul de efecte secundare și accidente cauzate de aceste așa-zise vaccinuri este fără precedent, faptul că statisticile naționale din întreaga lume arată un exces clar de mortalitate în urma programelor de vaccinare respective, faptul că niciun procuror nu a intervenit, în ciuda consecințelor evidente mortale ale programelor, faptul că toți cei care au criticat programele de vaccinare din program au fost calomniat public, ostracizat și ruinat financiar, ne umple de groază… De aceea, contrar practicilor științifice obișnuite, am decis să ne protejăm anonim. » ne umple de groază… De aceea, contrar practicilor științifice obișnuite, am decis să ne protejăm anonim. » ne umple de groază… De aceea, contrar practicilor științifice obișnuite, am decis să ne protejăm anonim. »

Ei asigură că rezultatele lor ar trebui să fie cunoscute tuturor:

„Deși rămân multe de descoperit, ceea ce am observat deja este atât de important încât publicul și comunitatea științifică în special ar trebui să fie conștienți de acest lucru. Trebuie să generalizăm înțelegerea pericolelor vaccinurilor COVID-19 și să efectuăm cercetări pentru a încerca să prevenim, sau cel puțin să atenuăm, cele mai periculoase consecințe pentru sănătatea umană. […] În realitate, în lumina riscurilor deja cunoscute, programele de vaccinare ar fi trebuit să înceteze cu mult timp în urmă. Pentru a atinge acest obiectiv, concluziile noastre trebuie să găsească un ecou foarte larg în mass-media”.

Sursa:
Vaccins anti-Covid: une étude allemande rapporte des effets inquiétants sur le sang
Auteur(s)
FranceSoir
Publié le 30 août 2022 – 14:30
https://www.francesoir.fr/societe-sante/vaccins-anti-covid-une-etude-allemande-rapporte-des-effets-inquietants-sur-le-sang