ECHIPA

PREȘEDINȚIA A.U.R.

Co-președinte: George Simion

Co-președinte: Claudiu Târziu

Președintele Senatului: Sorin Lavric

 

BIROUL NAȚIONAL DE CONDUCERE

Co-președinte: George Simion

Co-președinte: Claudiu Târziu

Președintele Senatului: Sorin Lavric

Secretar general: Cristian David

Vicepreședinți: Robert Alecu, Diana Enache, Mihail Albișteanu, Alexandru Florian Săraru, Antonio Andrușceac (interimar) Ringo Dămureanu (interimar), Marius Dorin Lulea (Președinte al Organizației Oamenilor de Afaceri), Adela-Ioana Grăjdeanu-Târziu (Președinte al Organizației de Femei), Călin Balabasciuc (Președinte al Organizației de Tineret), Cosmin-Teodor Iosub (Prim-vicepreședinte al Organizației de Tineret) și Ariadna Elena Cârligeanu (Secretar general al Organizației de Tineret).

 

SENATUL A.U.R

Sorin Lavric (n. 1967), scriitor, filosof, publicist, profesor universitar – președinte al Senatului A.U.R.

Magda Ursache (n. 1943), scriitoare, autoare a peste zece volume: romane, publicistică, ediții critice

Ion Papuc (n. 1943), scriitor și filosof, traducător și fost editor, care a ucenicit pe lînga Țutea și Noica

Horea Paștina (n. 1946), pictor, profesor universitar, co-fondator al grupului ”Prolog”

Adrian Dinu Rachieru (n. 1949), doctor în Sociologie la Universitatea din București, profesor universitar, fost rector al Universității „Tibiscus” din Timișoara

Nicolae Colțoiu (n. 1950), medic, unul dintre liderii mișcării pro-life din România

Mihail Șleahtițchi (n. 1956), psiholog, profesor universitar, fost deputat, fost ministru al Educatiei in R. Moldova, fost consilier al președintelui RM.

Andrei Dîrlău (n. 1956), scriitor, doctor în teologie – istoria religiilor (cu teza Religiile Chinei şi creştinismul), cercetător, traducător. Stagii de lucru şi cercetare în China, Germania, Italia, Spania, Belgia, Malta, periplu spiritual în Tibet.

 

********************

 

Sunt încântat să văd că AUR are un Senat cu oameni de mare calitate profesională și umană. Îi cunosc personal pe jumătate dintre ei.

Magda Ursache, o conștiință limpede, combativă, intransigentă sub aspect moral. Critic literar redutabil.

Horea Paștina, un mare pictor și un gânditor sensibil, o „grădină de om”.

Nicolae Colțoiu, ne-am conversat la telefon pe teme patriotice, naționaliste. Un intelectual riguros, un medic dedicat nobilei profesii.

Ion Papuc, cea mai plăcută surpriză să-l găsesc printre senatorii AUR. Ne cunoaștem de o jumătate de veac. Am avut doi mari prieteni pe lângă care am țuțărit împreună în deplină armonie de idei și atitudini: Petre Țuțea și Florin Pucă.

Prin Ion Papuc ,Horea Paștina și Sorin Lavric, pe care-l cunosc bine din textele semnate, se poate spune că spiritul lui PETRE ȚUȚEA tutelează Senatul AUR și însuși partidul ALIANȚA pentru UNIREA ROMÂNILOR de pretudindeni.

L-am citit și pe Claudiu Târziu în Formula AS și „Rost”, texte înalt patriotice, naționaliste.

Pe George Simion îl știu de câțiva ani. L-am urmărit de câte ori am avut ocazia. L-am susținut în candidatura la Primăria Capitalei. A avut cel mai bun program de guvernare a Bucureștiului. Nu s-a dezmințit ca lider naționalist. Confirmă strălucit după 6 decembrie 2020, zi istorică.

Mă bucur să aflu că, din umbră, AUR are și sprijinul consistent al lui Mircea Diaconu, mare actor, mare cetățean.

Ca partid naționalist, AUR se revendică din cea mai glorioasă tradiție a politicienilor care au luptat și au pătimit pentru „sărăcia și nevoile Neamului românesc”. Deie Domnul să țină nesmintit această cale!

Doamne, ajută!

 

ION COJA,

membru AUR