caroline gunderode
google.be
caroline.gunderode@gmail.com
109.133.42.42
ROBERT F. KENNEDY Jr. : ” IN CURSUL “PANDEMIEI” AU APARUT 500 MILIARDARI NOI FACUTI DIN BANII NOSTRI ”

JAFUL ORGIASTIC AL MULTIMILIARDELOR DISPARUTE MISTERIOS DIN BUGETELE STATELOR DE PE PLANETA ESTE SI EXTERN , AL LUI MR GLOBAL, NU DOAR INTERN . ESTE O COMBINATIE INTRE MEGATALHARI!

Tocmai o ascult pe Cathrine Austin Fitts care sustine acelasi lucru : certificatul medical este o formula de anticipare a unui jaf financiar extraordinar iar ulterior un control transhumanist dupa jefuirea si insclavagirea prin robotizare a oamenilor :

EA IL CITEAZA PE

ROBERT F. KENNEDY Jr. ,

CARE SPUNE CA IN CURSUL “PANDEMIEI” AU APARUT 500 MILIARDARI NOI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FACUTI PE BANII AMERICANILOR !!!!!!!!!

CE M-A ULUIT LA EA ESTE MENTIONAREA

JAFULUI BUGETULUI AMERICAN PRIN DISPARITIA UNOR SUME FARAMINOASE, DE VREO 20 DE ANI, DISPARITIE FARA URMA !!!(ca in Romania, adaugam noi, Franta Germania etc ! DECI FARA URMA !!!SUME GIGANTICE !!!!!!Se plang toate statele despre acest MEGAMISTER !!!)

EA SUSTINE CA NU MAI EXISTA GUVERNE CACI NU ELE ADMINISTREAZA BUGETELE STATALE !
EA PLEDEAZA PENTRU REACAPARAREA FINANTELOR SI REINSTAURAREA SISTEMELOR LEGALE, CARE AU DISPARUT TOTAL ! FARA DE CARE NU EXISTA SUVERANITATE !
Ascultati-o aici in engleza:
Catherine Austin Fitts il citeaza pe Robert F. Kennedy Jr. declarand ca “noi am creat in aceasta pandemie 500 noi miliardari “:
link:
https://corona-ausschuss.de/
titlul:
Session82: There´s No Such Thing As A Free Lunch

December 10th, 20219.636 views
1020SupportSave5 Reposts
Channel profile picture
Corona Investigative Committee
@Corona-Investigative-Committee
3.448 Followers

The Corona Committee was formed by four lawyers. It is conducting an evidence review of the Corona crisis and actions.

Learn more about the committee:

Anonymous tips to the Corona Committee:
Dr. Reiner Fuellmichs english Telegram channel:
Telegram OVALmedia: Tor: Only through your donation the work of the Committee is possible:
LBRY URLlbry://@Corona-Investigative-Committee#5/session-82-en#1
Claim ID153818362000beb4f19b9f1f07c251487553300c
3.77 GB
Follow

EU INDEMN SA :
FACETI UN PARALELISM CU JEFUIREA SI DISTRUGEREA ROMANIEI CA SA INTELEGETI UNDE BATE TOATA ACEASTA ACTIVITATE DE SUBVERSIUNE MONDIALA A STATELOR OBSERVATA SI DESCRISA FOARTE DOCT DE FINANTISTA C-A-F ( BLACK-OUTURILE SUNT PARTE DIN DISTRUGEREA ARTIFICIALA SI INTENTIONATA A ECONOMIILOR DIVERSELOR STATE , DE FAPT GOLITE DE LEGI SI APARATE STATALE, EXISTENTE DOAR PRO FORMA , rezulta clar din intentia miliardarilor globalizanti):

IN RAPORTUL SCOS DE EA,

“RAPORTUL SOLARI”,

CATHERINE AUSTIN FITTS ANALIZEAZA JEFUIREA IN SECRET A USA DAR ARE SI O PROPUNERE CLARA PENTRU RECUPERAREA BANILOR .

In mod normal:
„Nu se trag bani din trezorerie, decât în ​​urma unor credite făcute prin lege; și o declarație și un cont regulat al încasărilor și cheltuielilor tuturor banilor publici vor fi publicate din când în când.” ~ Articolul I, Secțiunea 9, Clauza 7, Constituția SUA
21 de trilioane de dolari lipsesc de la guvernul SUA. Adică 65.000 USD de persoană – cât datoria națională!

Ce se întâmplă? Unde sunt banii? Cum se poate întâmpla asa ceva? Cât de mult a dispărut cu adevărat? Ce s-ar întâmpla dacă o corporație nu ar trece un astfel de audit? Sau un contribuabil?

Aceasta înseamnă că Fed și băncile membre ale acestora fac tranzacții cu bani guvernamentali în afara legii. La fel și contractanții corporativi care conduc sistemele de plată. La fel sunt și firmele de pe Wall Street care vând titluri de stat fără dezvăluirea completă. Băncile dvs. ar continua să se ocupe de contul dvs. bancar dacă v-ați comporta astfel? Investitorii dumneavoastră ar continua să vă cumpere titlurile de valoare dacă v-ați comporta astfel? Contabilul tău ar tăcea?
Acesta este motivul pentru care există un efort atât de puternic pentru a schimba sau a mutila Constituția SUA. Acesta este motivul pentru care membrii instituției spun că este „vechi”, „învechit!” Acesta este motivul pentru care există un astfel de impuls pentru controlul armelor. Nu-l cumpăra! Putem folosi Constituția pentru a ne recupera banii și guvernul. Este timpul să punem în aplicare Constituția SUA.
Raportul Solari acoperă perioada critica, analizand banii lipsă din 2000, când Catherine Austin Fitts a început să avertizeze americanii și investitorii globali despre frauda ipotecară la Departamentul pentru Locuințe și Dezvoltare (HUD) al SUA, ingineria bulei imobiliare care a dus la mai multe trilioane de dolari. în planuri de salvare și fonduri lipsă de la guvernul SUA începând cu anul fiscal 1998.
Raportul Solari este un briefing săptămânal, preînregistrat, găzduit de Catherine Austin Fitts și invitați. Abonații primesc acces la arhiva completă a rapoartelor Solari (în prezent peste 300 de rapoarte), rapoarte speciale și alerte pe tot parcursul anului și multe altele.

APLICATI LA CE SE INTAMPLA IN ROMANIA CACI EXISTA UN SINGUR PATENT AL DISTRUGERII PLANIFICATE SI PROFUND ARTIFICIALE A TARILOR DE PE PLANETA !

ORGANIZAT-VA ACUM !