Am avut un schimb de mesaje cu evreul „meu” din Israel, domnul PNH, cu care corespondez de câțiva ani buni. Ne înțelegem destul de bine. Recent i-am trimis textul care a apărut pe site cu declarațiile rabinului Emanuel Rabinovich de la Budapesta, 1952, și i-am cerut părerea amicului evreu. Care mi-a răspuns într-un fel care mi-a mers la inimă. Iată „duplexul”:

Ion Coja
dum., 17 oct., 23:26 (acum 7 zile)
către PNH

Citiți vă rog și explicați-mi despre ce este vorba? Cunoașteți acest text? Eu ce pot să cred?

La Budapesta, Ungaria, 12 ianuarie 1952, Emanuel Rabinovich, înainte de o ședință specială a Consiliului de urgență al rabinilor europeni, a ținut următorul discurs:
>> „Obiectivul pentru care ne-am străduit atât de concertat timp de 3000 de ani, este în sfârșit la îndemâna noastră și, deoarece împlinirea sa este atât de evidentă, este de dorit să ne sporim eforturile și precauția de zece ori.
Vă pot promite în siguranță că, înainte de zece ani, rasa noastră își va lua locul cuvenit în lume, încât fiecare evreu va fi un rege și fiecare neam va fi un sclav.
Ne vom dezvălui în mod deschis identitatea cu rasele din Asia și Africa.
Pot afirma cu siguranță că acum se naște ultima generație de copii albi.”
………………………………..
„În interesul păcii și al ștergerii tensiunilor interrasiale, comisiile noastre de control, vor interzice albilor să se împerecheze cu albii. Femeia albă trebuie să coabiteze cu membrii raselor întunecate, bărbații albi cu femei negre. Astfel, rasa albă va dispărea, pentru că amestecarea întunecaților cu albii, înseamnă sfârșitul omului alb, iar cel mai periculos inamic al nostru va deveni doar o amintire. Vom începe o eră de zece mii de ani de pace și belșug, ‘Pax Judaica’, și rasa noastră va conduce incontestabil lumea. Inteligența noastră superioară, ne va permite cu ușurință să păstrăm stăpânirea asupra unei lumi de oameni întunecați.”<< – N.P. Purvis, editor. Următorul extras este din același discurs, găsit în cartea „LUPTA ÎMPOTRIVA GENTILILOR”. Vorbind despre al treilea război mondial, rabinul Rabinovich a mai spus: „… Acest război din toate timpurile, va încheia lupta împotriva neamurilor… Rasa noastră va domni incontestabil peste lume… Și astfel, cu o viziune a victoriei mondiale în fața ta, întoarce-te în țara ta și intensifică-ți lucrarea bună, până în acea zi care se apropie, când Israelul se va dezvălui în tot destinul lui glorios ca Lumina Lumii.”

Este autentic acest text? Este mai cumplit decât Protocoalele Sionului! A fost dezavuat acest text de vreun reprezentant al evreimii? Sunt cum n-am mai fost vreodată de șocat!
i.c.

Răspunsul dlui PNH
lun., 18 oct., 13:04 (acum 6 zile)
către eu

Sunt extrem de uimit că mă întrebați tocmai pe mine aceste chestiuni.
Știți foarte bine care este părerea mea în legătură cu rabinii în general și în momentul în care, într-unul din textele pe care le-am publicat la dumneavoastră, am afirmat că toți sunt oameni de nimic ați avut grijă să mă corectați și să-mi spuneți că exagerez .
Nu cunosc aceste texte, dar nimic nu mă miră .
V-am mai spus și vă repet:
Printre principalii vinovați ai existenței antisemitismului sunt rabinii.
V-am mai spus, marea nenorocire a poporului evreu este Talmudul .
Așa cum v-am recomandat de vreo câteva ori, încercați să citiți câteva foi din Talmud și veți vedea că aceste texte nu sunt decât poezii de dragoste comparativ cu ceea ce veți găsi acolo .
Cred că nu mă veți învinovăți de antisemitism dar în momentul în care ai cunoscut doar un singur rabin nu ai cum să fii un filosemit

M-a mulțumit acest răspuns, dar nu pot să nu mai fac un comentariu:

Domnul PNH este un evreu normal, un om normal. Un om admirabil. Dar mai sunt și evrei ca Emanuel Rabinovich care au un cuvînt greu de spus în ierarhia evreiască, în strategia globală a evreimii, dacă există așa ceva. Mă gândesc la unul ca Soros și alți evrei care susțin planul Kalergi, care cheltuie miliarde de dolari ca să aducă în Europa milioane de afro-asiatici cu care să metiseze albii din Europa, să-i anuleze pe albi ca rasă! Mi-este clar că mulți evrei susțin migrația afro-asiatică, în principal musulmană, care se produce în Europa. Nu le înțeleg înverșunarea împotriva „albilor”.

Ion Coja