Mihai
398 aprobate

mihai@yahoo.com
82.77.225.41

 

Intr-o convorbire cu iezuitul D.Tramp, V.Putin l-a anuntat acum un an ca a prins si executat mai multi mercenari din UK si SUA care luptau in Ucraina impotriva armatei ruse.
Putin i-a spus iezuitului ca asa vor pati toti cei care nu au ce cauta acolo, pentru ca armata rusa lupta cu nazistii ucrainieni ai ,,Viteazului Zelensky’’ nu cu Anglia sau SUA.
,,Stiu ca dumneavoastra in America aveti mare grija de drepturile criminalilor, dar noi aplicam imediat pedeapsa capitala daca avem probe clare pentru crimele pe care le-au facut.
Dumnezeu ii va judeca, eu doar ii trimit la El.’’, a spus Putin.

,,Președintele rus Vladimir Putin a ordonat miercuri distrugerea unui laborator farmaceutic de la Kiev suspectat de fabricarea vaccinurilor COVID-19 care au ajuns în brațele cetățenilor ruși.
Uzina Farmak a fost spulberată miercuri seară de rachete de croazieră hipersonice lansate de pe o fregata rusă în Marea Neagră, a anunțat Real Raw News. Explozia și mingea de foc care a urmat au ucis aproximativ 150 de angajați.
Agentul FSB Andrei Zakharov și dr. Angelica Balabinov au spus la un apel că Moderna a contractat-o pe Farmak să producă și să distribuie injecțiile de cheag în Europa de Est.
Dr. Balabinov este angajatul și imunologul FSB care a corelat vaccinurile cu o creștere bruscă a HIV în rândul cetățenilor ruși, determinându-l pe președintele Putin să închidă fabricile farmaceutice din Rusia, să distrugă stocurile de vaccinuri și să execute sumar profesioniștii medicali care au sfidat edictul său de interzicere a vaccinurilor COVID-19 în Federația Rusă.
În octombrie, FSB a dobândit informații care sugerează că Farmak a creat o conductă figurativă prin care reprezentanții săi au introdus clandestin vaccinurile mortale peste graniță și au înființat centre clandestine de inoculare pentru a injecta cetățenii ruși dornici. La fel ca oamenii din fiecare țară, populația rusă a fost păcălită crezând că boosters salvează vieți și, potrivit lui Zaharov, mulțimile de oameni naivi încă cer otrava.
Pe 17 octombrie, FSB și poliția din Moscova au percheziționat Boxberry – un serviciu de livrare pentru magazine online și alte companii comerciale la distanță lungă – și au găsit zeci de cutii care conțineau produse identice: vaccinuri COVID-19.
Angajații au fost arestați, iar vaccinurile au fost trimise la Ministerul Științei pentru analize chimice.
„Au urmărit fiolele până la Farmak”, a spus dr. Balabinov. „Este foarte descurajant; după cum am văzut înainte, o analiză toxicologică a arătat că flacoanele aveau venin de la cobra caspică.”
O săptămână mai târziu, armata rusă, la ordinul ministrului apărării, Serghei Şoigu, a luat cu asalt o biserică din Sankt Petersburg, unde Medicii fără Frontiere administrau vaccinuri „gripale” unor mase de cetăţeni ruşi. Medicii și asistentele, precum și o mână de cetățeni, au fost „reținuți” pentru interogatoriu. „Da, la început, au spus că vor doar o vaccinare împotriva gripei.
Dar le-am spart și ei au recunoscut adevărul…”, a spus Zaharov.
„Acel lot a venit și de la Farmak”, a spus dr. Balabinov. „Și din nou, am găsit venin.”
În acel moment, a spus Zakharov, FSB a plantat agenți sub acoperire în Farmak pentru a verifica dacă compania a scos într-adevăr seruurile potențial letale. După ce au confirmat prezența focarelor de cheag, agenții și-au raportat constatările Ministerului Apărării, care l-a informat apoi pe Putin.
„ Președintele Putin a lovit fabricaa noaptea, când erau mai puțini oameni acolo”, a spus Zaharov.
O navă de război rusească în Marea Neagră, a spus Zaharov, a tras o salvă de rachete de croazieră hipersonice 3M22 Zircon, care călătoresc la Mach 9 și pot învinge sistemele de apărare aeriană, la uzina Farmak. Barajul a distrus complexul până la pământ – niciun zid nu a mai rămas în picioare.
„Acești demoni, toți, trebuie să fie tratați asa. Dacă își aduc otravurile în Rusia, sunt vânați corect. Președintele Putin – nu va permite aceste mizerii aici”, a spus Zaharov.’’