Dumitru Buta
36 aprobate

Dumitrubuta189@yahoo.com
79.115.35.75 

 

După 1989, românii au scăpat de tereoarea regimului comunist, totuși au rămas într-o confuzie între sentimentul de teamă și ridicarea vocilor văzând acțiunile dubioase ale așa zisei privatizări distrugătoare a economiei naționale. Au fost voci mai rare dar nimeni din conducerea acelor vremuri nu erau în stare să – i asculte. Presa și ea dezorientată dar fiind sub papucul str-inilor băteau toaca pentru prosperitate, ascunzând jafurile de prăduitorii veniți din SUA ca mari consilieri la a sfătui românii că numai prin privatizare vom ajunge să trăim ca cei din Occident. Nimeni nu a fost informat că regimul vechi a fost desfințat pentru al extinde la scara PLANETARĂ sub denumirea de N.O.M. (numai evreii știau acest fapt, de aceea au fugit cu 2 ani înainte de revoluție în Israel de teamă să nu fie persecutați de justiția română). Sub denumirea de privatizare consilierii din SUA și alții cu funcții în Mosad dar bogați veniți de peste ocean au jefuit cât au vrut ei.
Apoi U.E. cu planul lor de globalizare ce urmărea desființarea statelor suverane, a conceput sub denumirea de acordare a drepturilor minorităților, să producă pretenții absurde chiar teritoriale (Maghiarii),urmate de conflicte cu majoritarii. U.E care inițiase această măsură venea cu altă mascaradă de regionalizare a țării după așa zisele regiuni economice.
Ambasadele străine din țară își arogau dreptul de a se amesteca cu autoritate în treburile interne ale statului.
Așa zisa revoluție a venit ca un ciclon ce a ridicat multe gunoaie sus cât mai sus la conducerea țări, care și-au consolidat pozițiile susținute de SUA, Israel și UE, deoarece erau bune instrumente de manevrat în scopuri oculte. Cu proștii și cu hoții se poate ce-l mai bine comunica și manipula după deciziile globaliste.
Patrioții care mai ridicau voci, erau vânați de către hăitașii din I.N.S.H.N., în baza legii antisemite, pentru ai reduce la tăcere, ca gheșeftul de la holocaust să fie legalizat
Trebuie să recunoaștem că starea de comportament a românilor după 1989, o putem compara cu o turmă de căprioare crescute la țarc și apoi eliberate în libertare prin păduri, unde mișunau lupi, urși, în fața cărora aceste căprioare nu știau cum să se apere, căzând ca pradă ușoară la prădători.
Occidentalii sunt la fel de naivi cu privire la N.O.M, în sensul că nu le-a spus nimeni cum era viața în comunism. Noua Ordine Mondială după cum anticipează elita ocultă arată mai cumplit decât în comunism.
Dacă românii noștri s-au trezit, cred că și alte popoare se vor trezi și vor protesta măsurile diabolice urzite de Forul economic mondial. Uniți sper să învingem noi GOY și nu ocultiștii.
Dumnezeu este cu noi !