Rizoaica Dumitru <rizoaica.dumitru@yahoo.com>

16 iun. (Acum 2 zile)

către mine
Dle Ion Coja!   Daca veti intalni, in textele de mai jos, aspecte cu care nu sunteti de acord, va rog sa mi le semnalati pentru a le lamuri pana in cele mai mici amanunte!
Textele de mai jos le-am prezentat pana acum lui Marian Munteanu, PSR (C. Rotaru), PRU (B. Diaconu), Partidul Republican (Nicu Neamtu), PNTCD (A. Pavelescu), PDS (N. Varbanciu), PND (Daniel Fenechiu), UNPR (Luminita Adam si H. Vochitoiu), PRM (Adrian Popescu), PP (C. Cojocaru), Partidul Noua Romanie (Sebastian Popescu).  Voi continua sa contactez si alte partide „mici”!
La toamna trebuie sa existe de o parte actuala clasa politica Mafiota, formata din PSD, PNL, PMP si M10, plus partidele „mici” care nu doresc SCHIMBAREA, iar de cealalta parte Alianta Anti-Mafia, care propune o clasa politica Responsabila!
Asa cum precizez in „APELUL ..”, inca din 1993 am inregistrat la Parlament Solutia inlocuirii actualului juramant ritualic, care este unul „mort”, cu juramantul implicativ!
Cu toata simpatia si cu multa speranta ca dupa 24 de ani, vom avea intelepciunea sa actionam in interesul Tarii si al romanilor!
Dumitru Rizoaica.
INVITATIE, adresata partidelor politice „mici”!
DOMNILOR LIDERI,
ai partidelor politice “mici”!
Va prezint alaturat o fila cu APELUL meu catre toti romanii, de a sustine SCHIMBAREA clasei politice mafiote din Romania. (Cei ce nu vor avea acea fila, pot citi APELUL meu in Grupul public “Alianta Anti-Mafia”, de pe Facebook).
Aceasta Schimbare se poate realiza la alegerile parlamentare din aceasta toamna.
In acest scop este necesara constituirea unei aliante electorale din partidele “mici”, care se va numi Alianta Anti-Mafia, ce va avea ca unic OBIECTIV inlocuirea actualului juramant existent in societate, cu un juramant implicativ, ceea ce va fi ECHIVALENT cu SCHIMBAREA actualei clase politice Mafiote, cu o clasa politica Responsabila, conform celor demonstrate in APELUL meu!
De ce ma adresez partidelor “mici” care sunt cotate cu procente de voturi in preajma pragului electoral sau mult mai jos?
Pentru ca prin participarea lor la constituirea Aliantei Anti-Mafia ele pot atinge doua obiective:
1. Unul pentru Tara, oferind societatii romanesti o clasa politica Responsabila!
2. Unul pentru sine, realizand ACCEDEREA in Noul Parlament, ceea ce nu ar fi fost posibil nici acum si nici previzibil in viitor!
Nu vor fi acceptate sa faca parte din Alianta Anti-Mafia, partidele Mafiote care au avut responsabilitatea guvernarii in ultimii 26 de ani, respectiv PSD, PNL si “resturile” din PDL, respectiv PMP si M10!
In concluzie, partidele politice “mici” au nesperata sansa de a accede in Parlament, dar NUMAI daca sunt de accord cu SCHIMBAREA actualei clase politice Mafiote!
Partidele care pot indeplini conditia de mai sus sunt invitate sa ma contacteze pentru discutii preliminare la Tel.0723.966.732 intre orele 10.00 si 23.00.
Toate partidele “mici” trebuie sa stie ca Schimbarea clasei politice Mafiote a inceput si se va realiza, indiferent daca unele dintre ele vor participa, sau nu, la Alianta Anti-Mafia !
Bucuresti, 01-06-2016.
APELUL,
fostului detinut politic, Dumitru Rizoaica,
pentru SCHIMBAREA clasei politice mafiote din Romania!

Dragi romani! Suntem mai aproape ca oricand de realizarea acestui deziderat, care a adevenit o necesitate stringenta pentru societatea romaneasca!

Putem si trebuie sa realizam schimbarea actualei clase politice mafiote la alegerile din aceasta toamna!

Mai intai trebuie stabilit de la inceput ca schimbarea clasei politice NU inseamna inlocuirea partidelor existente cu alte partide nascute din “spuma marii” si ai caror membri sa fie “sfinti”!

Schimbarea clasei politice inseamna schimbarea comportamentului si a modului de manifestare si actiune, atat la nivelul politicienilor cat si al partidelor.
Pornind de la aceasta constastare rezulta ca SCHIMBAREA clasei politice se reduce la SCHIMBAREA “legii” care conditioneaza comportamentul si modul de manifestare si actiune ale politicienilor.

Iar “legea” care impune aceste conditionari este juramantul existent in societate!
Deci, cine doreste schimbarea clasei politice TREBUIE sa inteleaga si sa sustina Solutia care poate realiza aceasta schimbare si anume inlocuirea juramantului existent in societate!

Actualul juramant, este unul ritualic, “mort” si absolut INUTIL, deoarece nu are nicio influenta asupra deponentului, TREBUIE inlocuit cu un juramant implicativ, care sa ofere deponentului un motiv puternic, imediat si perpetuu (24 de ore din 24) care sa actioneze asupra psihicului (constiintei) deponentului!

La ce ar folosi schimbarea partidelor cu altele noi, sau a politicienilor cu altii, daca totul ar continua sa functioneze in baza actualului juramant, si am avea inevitabil aceleasi comportamente si aceleasi manifestari mafiote?            LA ABSOLUT NIMIC!

Juramantul implicativ, este prezentat mai jos, si se compune din introducere, care este unica, din cuprins, care este specific activitatii desfasurate de deponent, si din incheiere, care este de asemenea unica, astfel:

///Jur pe constiinta mea, in fata celor dragi, a semenilor mei si a lui Dumnezeu, ca …(urmeaza textul cuprinsului care este specific activitatii desfasurate de deponent, dupa care se incheie cu implicatia din final, astfel):
…. Daca nu imi voi respecta prezentul juramant in toate prevederile lui, daca nu voi demisiona la prima incalcare constientizata sau daca nu voi aduce la cunostinta opiniei publice si a autoritatilor abilitate toate abaterile de la legi, de care voi avea cunostinta, Dumnezeu sa abata asupra mea si a tuturor complicilor mei cele mai cumplite nenorociri, si sa ma lipseasca pe mine si pe toti complicii mei (intre care inevitabil vor fi si fiinte dragi!) de sanatate si fericire!
Precizez ca Dumnezeul invocat mai sus este Divinitatea Universala, Ocrotitoare si Rasplatitoare a familiei mele, catre care mi-am indreptat, sau imi voi indrepta Gandul si Ruga, atunci cand viata mea, sau a celor mai dragi fiinte a fost sau va fi in Cumpana. AMIN!///

OBS. Pentru primii n.1000 de demnitari (n=numar natural) acest juramant implicativ va fi mai dur, in sensul ca in loc de:

„..Dumnezeu sa abata asupra mea si a tuturor complicilor ..”, va fi:
„..Dumnezeu sa abata asupra familiei mele cele mai cumplite nenorociri si sa ma lipseasca pe mine si pe toti cei dragi mie, de sanatate si fericire!…”.

De ce juramantul implicativ ii poate obliga pe cei ce si-l asuma la un comportament responsabil si la actiuni legale, morale, in spiritual dreptatii si in respectul intereselor Romaniei?

Pentru ca, dupa cum se vede, deponentii isi gajeaza respectarea celor asumate cu propria sanatate si fericire, si mult mai mult, cu sanatatea si fericirea fiintelor dragi si apropiate, in mod implicit sau explicit!

Solutia schimbarii clasei politice mafiote, cu una responsabila, formata din politicieni integri si patrioti, exista de 23 de ani si am transmis-o Parlamentului cu Nr.150/12-01-1993, la Senat si cu Nr.62/12-01-1993, la Camera deputatilor.
Am sperat in buna credinta a celor ce puteau decide, si din 1993 am prezentat Solutia conducerilor partidelor care aveau responsabilitatea guvernarii, respectiv PSD, PNL si PDL.

M-am adresat de asemeni ultimilor doi Presedinti, respectiv Traian Basescu, cu Scrisoarea Nr.86/04-01-2005 si Klaus iohannis, cu Scrisoarea Nr.20.304/23-12-2014!

Toti adresantii s-au dovedit atat de nesimtiti si de iresponsabili, incat nu au raspuns in niciun fel, niciodata, adreselor care le prezenta o Solutie de Interes National!

POSIBILITATEA realizarii practice a schimbarii clasei politice a aparut in Mai 2015, cand mi-a venit idea de a implica, in aceasta nobila actiune patriotica, partidele mici, care, fara sa sustina aceasta schimbare dorita cu ardoare de electorat, nu ar avea nicio sansa sa acceada in Parlament!

Deci, se va realiza o alianta electorala a partidelor mici care va propune electoratului schimbarea actualei clase politice mafiote, cu una responsabila, formata din politicieni integri si patrioti!

Am numit viitoarea alianta electorala, care va schimba actuala clasa politica mafiota, cu un nume adecvat scopului ei, si anume Alianta Anti-Mafia! Am vrut ca numele ei sa transmita electoratului un mesaj puternic!

Astfel, la alegerile parlamentare de la toamna, spectrul politic se va imparti doar in doua tabere:

1. Actuala clasa politica mafiota, formata din PSD, PNL, PMP si M10, precum si din acele partide mici care NU vor dori schimbarea acesteia!
2.Alianta Anti-Mafia, formata din toate partidele mici care au participat la alegerile locale, si care vor sustine schimbarea actualei clase politice mafiote prin “rocada” intre cele doua juraminte!

Sper ca Liderii partidelor mici, care au participat la alegerile locale sa aiba intelepciuna sa sustina in corpore schimbarea actualei clase politice mafiote, facand astfel un imens Bine societatii romanesti, concomitent cu Binele pentru ei, care va fi accederea in Parlament!

La alegerile din toamna romanii nu vor mai vota politic, adica intre Stanga si Dreapta, ci vor alege civic, intre Alianta Anti-Mafia si actuala clasa politica Mafiota!

Bucuresti, 24-05-2016
Ing. pens. Dumitru Rizoaica, fost detinut politic in 1958-1963, si februarie-aprilie 1986. Tel.0723966732.

PS1.  Vezi si blogspotul „Dreptate pentru toti”!

PS2.  Nu avem voie sa ratam sansa din aceasta toamna, pentru ca n-o sa ne mai intalnim cu o asemenea ocazie!