Mesajul postat de Dumitru Coarnă, după excluderea din PSD: „România de astăzi este o țară trădată, o țară prădată”

Dumitru Coarnă a reacționat luni, la scurt timp după excluderea sa din PSD. Marcel Ciolacu a cerut excluderea deputatului din partid, după ce acesta a participat la o întâlnire la Ambasada Rusiei de la București, alături de alți trei parlamentari români.

Apr 6, 2022 – 21:23
Mesajul postat de Dumitru Coarnă, după excluderea din PSD: „România de astăzi este o țară trădată, o țară prădată”Foto: Dumitru Coarnă/Facebook

În scurtul mesaj postat pe Facebook, Dumitru Coarnă a criticat întreaga clasă politică din România:

România de astăzi este o țară trădată, o țară prădată. Este o țară a altora, numai a noastră nu. Este o țară condusă de hoți și trădători, o țară depopulată masiv. În cine să mai crezi în această țară? Un singur lucru ne-a rămas: credința în Bunul Dumnezeu. Vom rezista și vom reînvia, totul depinde de noi, cei mulți. Doamne ajută!”, a scris Dumitru Coarnă pe Facebook.

Înainte ca excluderea sa din PSD să fie votată, Coarnă a notat despre rezultatul alegerilor din Ungaria că: „Victor Orban ne arată calea de urmat, o cale bazată pe suveranitatea națională. În România din păcate nu avem oameni de stat. Avem doar marionete care adoptă politici de vânzare și trădare a României!”

Deputatul Dumitru Coarnă a fost exclus din PSD, la cererea lui Marcel CIolacu, după ce a participat împreună cu alți trei parlamentari la o întâlnire cu ambasadorul Rusiei la București, Valeri Kuzmin, unde au discutat despre neutralitatea României și pacea de la București.

Marcel Ciolacu l-a acuzat că a mers la Ambasada Rusiei fără să anunțe partidul și că acțiunile lui sunt total contrare viziunii PSD despre democrație, libertate și drepturile fundamentale.

*

Nota redacției – Motivația lui Marcel Ciolacu este prostănacă și, probabil, în contradicție cu statutul PSD! Așa cum este în contradicție cu orice statut de partid serios postura lui Marcel Ciolacu de revoluționar de Buzău! O rușine! Este un motiv de a nu mai da nimeni nici doi bani pe autoritatea morală a acestui neica nimeni ajuns al treilea om de stat din România! Un impostor ca și ceilalți trei din careul de incompetenți care conduc România.