DREPTUL DE A PLECA

Julia Gillard este Doamna Prim-ministru a Australiei.

Ea este, cu adevărat, «Doamnă de fier» a țării sale.

Într-adevar, această doamnă nu tratează problema în mod laș… Australia spune NU. Pentru a doua oara!

Doamna Prim-ministru a Australiei își reafirmă punctul de vedere! Pentru aceasta femeie ar trebui să se inventeze «Premiul Nobel pentru curaj». Niciodată asemenea cuvinte nu au fost rostite cu atâta claritate! Impactul ar putea fi fenomenal. Ei nu i-a fost frică să ia o poziție clară, probabil cu riscul vieții sale.

Musulmanii care doresc să trăiască sub legea islamică Sharia au fost «sfătuiți» să părăsească Australia. Guvernul a vizat radicalii pentru a contracara potențiale atacuri teroriste.

În plus, doamna Gillard i-a înfuriat pe unii musulmani australieni spunând că a sprijinit agențiile de informații care monitorizează moscheile prezente pe solul țării sale.

Inline image

Cităm din discursul istoric al Doamnei Gillard:

IMIGRANȚII TREBUIE SĂ SE ADAPTEZE. Este o problema de tip „TAKE IT OR LEAVE IT”. Am obosit ca această națiune să își facă atâtea griji dacă nu cumva ofensează unele persoane venite aici recent, sau cultura lor…

Cultura noastră s-a dezvoltat timp de peste doua secole, după atâtea zbateri, încercări și victorii ale milioanelor de bărbați și femei care au căutat libertatea.

Vorbim engleza, nu spaniola, libaneza, araba, chineza, japoneza, rusa sau altă limbă. Deci, dacă doriți să faceți parte din societatea noastră, ÎNVĂȚAȚI LIMBA NOASTRĂ!!

Cei mai mulți australienii cred în Dumnezeu. Nu este vorba despre «dreapta creștina» sau «presiuni politice», este o realitate faptul că această națiune a fost fondată de bărbați creștini și femei cu principii creștine. Este, cu siguranță, adecvat de a afișa această realitate pe pereții școlilor noastre!

Dumnezeu vă deranjează? Dacă DA, vă sugerez să luați în considerare o altă parte a lumii pentru a trai acolo, pentru că Dumnezeu este parte a culturii noastre.

Acceptăm convingerile voastre, fără întrebări. Tot ce va cerem este să respectați convingerile noastre, să trăiți în pace și în armonie cu noi.

Aceasta este țara noastră, pământul nostru și stilul nostru de viață, de care vă oferim posibilitatea de a vă bucura. Dar, din momentul în care începeți să vă plângeți, să gemeți și să bombăniți despre steagul nostru, angajamentul nostru, convingerile noastre creștine, sau stilul nostru de viață, vă încurajez să profitați de o alta mare libertate australiană:

«DREPTUL DE A PLECA». Dacă nu sunteți fericiți aici, ei bine, plecați! Noi nu v-am forțat să veniți! Ați venit de bună voie, atunci acceptați țara care v-a acceptat așa cum sunteți!

******

Comentariul traducatorului: Difuzăm acest discurs în toate țările care sunt în aceeași situație cu imigranții de acolo. Vor găsi și alții curajul de a ridica vocea pentru a exprima aceleași adevăruri? Sunteți de acord cu ceea ce a spus primul ministru australian? Daca DA, distribuiți acest email printre prietenii vostri, pe cât mai mult posibil!