Domnule Surena,

Cred că ați abuzat prea mult de anonimatul după care vă ascundeți. Ultimele dvs mesaje, către dl Albin Marinescu mai ales, dar și către o doamnă colaboratoare, au scăzut mult nivelul site-ului, nivel pe care cu ani în urmă v-ați priceput să-l ridicați și am recunoscut asta cu plăcere. Dar ultimele dvs comentarii vă dezvăluie ca persoană duplicitară și lipsită de bună cuviință. V-ați dedat la atacuri la persoană, inadmisibile într-o polemică în care una din părți a ales anonimatul. Este un gest laș, dezonorant! Dl Albin Marinescu, care face o treabă atât de utilă în publicistica actuală, merită respectul oricărei persoane serioase din țara noastră. V-ați făcut o țintă din a-l decredibiliza. Gest suspect de colaborarea cu puterea ocultă pe care dl Albin Marinescu, cu un curaj vecin cu nebunia, o demască prin publicațiile sale. Eu îl prețuiesc mult pe dl Albin Marinescu și-mi pare rău că pe acest site a avut parte de cel mai nedemn și mai josnic atac la persoană, nu la ideile sale!…

Nu insist, nu-mi face plăcere să vă adresez acest mesaj de despărțire. Dacă reușiți să reveniți la stilul primelor comentarii, sunteți bine primit în continuare, cu condiția de a vă cere iertare de la colegii de site pe care i-ați porcăit până acum într-un mod rușinos, inadmisibil.

Vă recomand să luați o pauză de câteva săptămâni, să vă faceți un mic examen de conștiință și să reveniți pe acest site numai în condițiile cerute mai sus!

Până atunci, tot binele.

Ion Coja