Aflu tot de la Antena 3 detalii noi despre procurorii de la unitatea de elită de la Ploiești a DNA. Din nou, fără voia lui Gâdea, emisiunea sa le aduce un elogiu  procurorilor de la Ploiești, în frunte cu șeful său, Dl ONEA. Ce am aflat în seara asta din declarațiile date în emisiunea amintită de o doamnă care a stat arestată ceva vreme și a fost intens anchetată de procurorul ONEA? Doamna respectivă, cu un rol important în buna desfășurare a alegerilor din România, alegeri care de fiecare dată au fost fraudate, a avut de-a face cu lumea din prim planul clasei politice. Iar anchetatorul ONEA i-a cerut pe față să-i denunțe, dacă cumva are cu ce, pe alde  Băsescu, Ponta, Udrea, Ghiță și alții, de aceeași teapă, din gașca celor mai corupți politicieni!

Aferim, bre! Buni procurori avem la Ploiești! Nu glumesc, dar emisiunile lui Gâdea m-au convins! Procurorii de la Ploiești își fac impecabil meseria dacă ținta lor este să găsească motive valabile pentru a le pune  cătușele celor mai sus pomeniți! Cine nu știe că aceștia sunt indivizi care au încălcat toate legile, scrise și nesigure, care funcționează în România! Dar nu este suficient să știi cine fură, mai e nevoie să și dovedești în instanță, cu probe, cu dovezi. Or, infractorii de la nivelul cel mai de sus al clasei politice s-au priceput să dea aparențe de legaliatate furturilor și crimelor la care au avut acces prin funcțiile dobândite la fel: pe căi ilegale, a căror ilegalitate au știut s-o mascheze!

Procedura procurorilor de la Ploiești se practică în toată lumea! Numai la noi însă, mass media,  aproape în unanimitate, nu se situează de partea justiție, a procurorilor, ci de partea infractorilor! Auzi la ei, ziariștii de belea pe care îi avem: sunt de partea lui Băsescu, Ponta, Udrea, Ghiță etc! Păi nu cumva de la aceștia le și vine plata serviciilor de denaturare a adevărului, la care se dedau de atâția ani, nu numai de la familia Cozma ot același Ploiești?! Iată cine îi plătește pe „ziariștii” care cer cu atâta insistență demiterea procurorior care își propun să bage la bulău elite clasei noastre politice!

Doamna aducă în emisiune a recunoscut cu sinceritate: procurarul ONEA m-a anchetat și a vrut să afle dacă cunosc fapte care ar putea să-i bage la răcoare pe Băsescu, Ponta, Elena Udrea, Ghiță!… „Bestii politice” din principalele partide, drept care deducem că procurorii de la Ploiești nu acționează la comandă politice, ci își fac meseria de copoi într-o echidistanță politică desăvârșită!

Încă o dată: Felicitări, domnilor!

Nu dumneavoastră trebuie să fiți revocați!

Dar cum să nu țină Antena 3 cu marii corupți din România, din gașca cărora face parte și patronul postului tv? Devalizator al averii statului încă dinainte de 1990?!

 

Ion Coja