Iulian MARES
256 aprobate

iuliuss_m@yahoo.ca
86.34.175.10

 

Domnule Kasper,
eu sunt unul din cei care nu a fost de acord in totalitate si voi relua, pana cand altii isi vor lua câmpii!
Afirmati asta: ” …. eu întreb dacă poate dovedi cineva că poporul chinez îşi doreşte democraţie occidentală decadentă, drogată şi homosexuală, adică satanistă. Eu cred că nu, fiindcă poporul chinez văd că munceşte cu un elan deosebit.”
*atunci de ce migreaza in EU si US si nu in Africa sau pe la arabi?
*atunci de ce clasa sociala noua din China, cea cu averi f mari si cea numita mijlocie, imita modul de viata occidental in totalitate?
”Operatia de denazificare a UKR” este masca nimicirii unui popor care se opune, pt ca nu poti afirma ca UKR este nazista, cum nici DEU nu a fost! O poti face doar cand toti medicii psihiatri au murit….
Istoric gandind eu nu am auzit ca NATO ar fi inglobat o tara prin forta, asa cu RuSSia a facut din 45 incoace, ba le-a si dat bataie unora (1956, 1968)! Romanașii mei si ai dv au fost trup si suflet pt NATO, pentru ca dupa 46 inaintasii lor, cei mai de seama, au infundat pana la refuz puscariile comuniste si ”santierele de munca” fortata!
”Criza din CUBA”!!! Domnule, acelea erai rakete N, nu interceptori, precum in ROU si POL! este diferenta…?
”700 de euro” Cu acesti bani, in ROU sunteti la limita de jos a decentei! scuze, dar acesta-i adevarul….
”…. democratizare” a Afganistanului”. Domnule Kasper, aceasta a si fost marea problema a Departamentului de Stat si a intregii guvernari a negrului intrat la Casa Alba fara mop! Armata nu poate impune/instaura democratie! este un non sens evident! In plus, de pe la 1450-1500 afganii tot lupta pentru tara lor din tata-n fiu! Si pace nu a fost! dar ONU unde a fost?
”Sau de incropeala cu victimele de la Bucea ucraineana, unde a râs o lume întreagă de serviciile ucrainiene, fiindcă morţii mişcau şi-şi schimbau poziţiile?” acestea sunt afirmatii defetiste, ale propagandei rusesti si inca din categoria fff ieftina! Cand dekizi gropi comune in fata procurorilor international desemnati si mortii (civili, domnule) au mainile legate, lovituri pe corp, oase rupte si gaura in ceafa sau in spate, ce-ar mai fi de zis? Dar de folosirea loviturilor volumetrice in cartiere? Eu nu marșez pe acuza unora privind distrugerea unor instalatii, fie ele si din infrastructura critica, mai putin cele N! asa este la razboi!
”A fost cumva Rusia sclava Europei?” Nuuu, nu a fost sclava EU/UE ci mai repede invers! Dar va deveni sclava Chinei pt ca RuSSia si-a creat singura vulnerabilitati si este la stramtoare: consumuri uriase si nimic rezultate! ca sa se refaca, cat de cat, RuSSia va vinde la pret mic, pe termen mediu si lung!
”Alt comentator afirmă că Germania respectă sărbătorile religioase.” Vi se pare cumva ca Poapa nr.1 al RuSSiei face penitenta sau indeamna la razboi total? Eu cred ca ”are Makarovul sub sutana”!

**Domnule Kasper,
daca RuSSia si Putler (cel despre care unii cred ca are multa minte, eu ma abtin) ar fi fost mai ”smekeri” atrageau UKR spre ei, prin masuri ec-fi si nu aveau nevoie sa traga un foc de arma!
******Ca sa nu avem dubii: cel care trage un singur foc de arma/lanseaza o raketa inspre o tara independenta, recunoscuta ONU, trimite un avion militar ekipat de lupta sau o nava maritima, dincolo de spatiul aerian/apele nationale cu vadite intentii agresive, ca sa nu mai vorbim de trecerea frontierelor cu trupe de uscat, comite Agresiune Militara, iar forta participanta se numeste la modul general Fortă de Invazie sau Expeditionara, iar actiunea militara nu se numeste ”operatiune” in nicio armata a lumii! Si voi explicaȘ termenul consacrat militar de toate armatele lumii este OPERAȚIE MILITARA! O operatie militara este de nivel operativ, ca obiectiv si tine de regula 3-7 zile! De ce i-a spus Putler operatie militara speciala? Eu cred ca pentru aceste motive:
1-ea a fost planificata doar pt maximum 7 zile, dupa un scenariu ceva mai amlu decat in 2014;
2-speciala, pt ca viza conducerea politico-militara a UKR, restul cazand de la sine-asa cred ca au gandit.
Nimic nu s-a adeverit din fericire pentru UKR! Eu raman surprins ca doar in 8 ani s-a putut crea o asemenea armata si ma refer aici doar la instruire! Stiu cu al cui ajutor s-a facut asta, dar nu scade meritul lor…..
Ca sa concluzionam!
RuSSia este agresor, fie ca acceptam sau nu (unii)!
UKR este o tara care se apara, cu bune sau cu rele, care nu a atacat RuSSia sau desfasurat forte ostile la granita!
RuSSia va fi izolata de Lumea buna!
UKR atrage simpatiile cum totdeauna atrage simpatia celui mai mic, mai slab aparent, dar care rezista si sta in picioare!

^^^Multa sanatate dv si familiei de care ne-ati amintit!