Domnule Dacian Cioloș, nu puteți fi Prim Ministrul meu…

Domnule Cioloș nu puteți fi și Prim Ministrul meu deoarece campania dumneavoastră “agresivă” împotriva moralității și a credinței creștine s-a văzut în Parlamentul European. Eu nu pot accepta să am ca Prim Ministru un om care nu înțelege că pentru a fi sănătoși fizic și spiritual trebuie să avem niște bariere morale, iar ce trece de aceste bariere morale, Biblia numește păcate, chiar păcate scârboase. Nu pot să vă accept moral ca lider politic deoarece susțineți că pentru a “reînoi” Europa trebuie sa numești păcatul depravării ca normalitate.

Iisus Cristos nu-mi dă voie să-mi fiți Prim Ministru deoarece El a spus că la început Dumnezeu a creat bărbat și femeie, aceasta fiind singura formă de iubire pe care eu o pot accepta ca iubire intimă (Matei 19:4-6). Hristos s-a numit Mire și El vine după Biserica Sa, care este numită Mireasă. A schimba acești termeni este contra învățăturii lui Cristos.

Apostolul Pavel nu-mi dă voie să-mi fiți Prim Ministru, deoarece el a spus că mânia lui Dumnezeu se arată din Cer tocmai când omul își uită întrebuințarea firească si se dedă la lucruri scârboase, nerușinându-se de aceste fapte, ci chiar numindu-le bune (Romani 1:18-32). Nu pot crede că aveți soluții când tocmai dumneavoastră susțineți păcatele ce aduc în mod evident pedeapsa lui Dumnezeu peste neamuri.

Apostolul Petru nu-mi dă voie să-mi fiți Prim Ministru, nici Iacov, nici Ioan, nici unul de fapt. Pot continua cu sute de texte din Scriptură, care nu-mi permit ca și creștin să fiu de acord cu “doctrina” dumneavoastră. Însă voi continua să mă rog pentru țara mea, pe care o iubesc și căreia îi doresc tot binele, dar sunt conștient că nu poate propăși prin păcat și departe de Dumnezeu. Mă rog să aveți discernământ spiritual, domnule Cioloș, să înțelegeți că de Dumnezeu nu aveți unde să vă ascundeți, nicio imunitate nu vă scapă de Judecata Lui. Iar dacă tot ați reprimit acest scaun important din țara noastră, smeriți-vă înaintea lui Dumnezeu, lăsați-vă de promovarea păcatelor și veți propăși negreșit, doar așa veți fi și Primi Ministrul meu și al tuturor creștinilor din această țară.

Cu prețuire pentru adevăr,
Toni Berbece