Articolul Cine sunt mai vinovați: evreii sioniști sau nemții anti-semiți? a prilejuit printre altele și comentariul de mai jos, semnat NICK, un vechi colaborator al site-ului, care declară cu mândrie că, deși se simte român pe deplin, se simte bine știindu-se și cu o câtime evreiască în formula sa genetică. Ceea ce l-a făcut de-a lungul anilor să se intereseze în mod deosebit de lumea evreiască. Pe care se laudă că o cunoaște foarte bine. A cam dovedit-o prin intervențiile sale pe site-ul nostru.

Textul de mai jos se referă la o situație în care ajung în zilele noastre tot mai mulți evrei: confruntarea cu adevărul despre Holocaust! Știu de la amici din Israel că tot mai mulți tineri ridică întrebări întrebări la care părinții sau bunicii lor nu sunt capabili să le dea un răspuns mulțumitor: bunăoară, de ce, dintre cei 6.000.000 de evrei duși la gazare ca vitele la abator, ca mieii la tăiere, niciunul dintre evrei nu s-a opus?! De ce nu se cunoaște niciun gest de rezistență sau de revoltă din partea evreilor din lagărele naziste de concentrare și exterminare?!

Iată comentariul domnului Nick, un comentariu care justifică exitența acestui site. Merita să-l inițiez fie și numai pentru dl Nick:

„Foarte bun articolul .Totusi mentionez un lucru , evreii sint si ei victime ale inselaciunii sioniste , foarte putini evrei au inteles ca au fost victimele evreilor sionisti . Ca un evreu sa inteleaga ca holocaustul a fost organizat de evrei e o revelatie socanta . E ca si cum ti-ar revela cineva ca parintii tai ti-au omorit fratii ca faca bani pe chestia asta …..!? Pur si simplu ii omori daca le zici asta . Mai bine îsi baga degetele in urechi.”

Vom reveni asupra celor dezvăluite de dl Nick.

i.c.