Dan Cristian Ionescu

17:59 (acum 43 de minute)

către eu

Îmi pare rău că v-am scris ieri – nu se va mai întîmpla. Fără să-mi cereți acordul, cum ați procedat de obicei, ați postat pe site mail-ul meu. Și ați oferit ocazia unui nou atac împotriva mea.

În vara trecută am renunțat la colaborarea cu „Incorectpolitic” întrucît la un articol al meu dl. Cornel-Dan Niculae a postat un comentariu care pentru mine a fost uluitor.

Era dat un citat trunchiat din „Codul lui Lucifer” ediția a III-a:

„Cornel Dan Niculae [eu, adică] reprezintă un personaj colectiv, format din mai mulţi istorici şi ofiţeri“.

De la acest comentariu, a urmat un alt comentariu provenind de la Caroline Gunderode (persoana androgină care sub numele de Radu Ștefan m-a alungat anterior și de pe site-ul dvs. cînd, la articolul meu în care ceream cititorilor să nu creadă tot ce citesc pe internet ci să verifice după ce citesc,  m-a numit șobolan plătit de sioniști și mi-a declarat război pe viață și moarte).

Comentariile de pe IP au fost ulterior șterse, dar apucasem să le salvez ca text.

În primul rînd, iată textul meu așa cum este în carte

“Nu ştiu dacă acest Cornel Dan Niculae există cu adevărat, cred mai degrabă că reprezintă un personaj colectiv, format din mai mulţi istorici şi ofiţeri cinstiţi şi patrioţi – să le dea Dumnezeu sănătate şi să-i ajute în lucrarea lor.”

Cred că sînteți de acord că textul meu este elogios la adresa persoanei care semna Cornel-Dan Niculae. De la ofițeri de informații patrioți, am primit și eu informații importante.

De ce a fost nevoie să mintă? Fiindcă trunchierea este tot o formă de minciună.

Că este o persoană reală, eu am aflat doar în seara zilei de 14 sept. 2016, la Comana, de la d-nii Radu Theodoru, Vasile Zărnescu și Adrian Grigoriu.

L-am apreciat în mod deosebit, l-am considerat un om de totală încredere. Cînd am scris articolul Da! Nu ne este nici teamă și nici rușine că suntem patrioți! l-am inclus fără nici o rezervă.

Iar în ediția a V-a a Codului lui Lucifer am făcut precizarea necesară:

“Nu ştiu dacă acest Cornel Dan Niculae există cu adevărat, cred mai degrabă că reprezintă un personaj colectiv, format din mai mulţi istorici şi ofiţeri cinstiţi şi patrioţi – să le dea Dumnezeu sănătate şi să-i ajute în lucrarea lor (n.a., 2019: astăzi, pot să spun, da, Cornel Dan Niculae există cu adevărat!).”

În 2018 m-a contactat pe mail. Am stabilit întîlniri (ca de pildă la librăria Eminescu pe 31 mai 2018 cu ocazia lansării unei noi ediții a cărții “Urmașii lui Attila” a d-lui general) unde nu a venit, mi-a dat un număr de telefon la care nu mi-a răspuns niciodată, mi-a spus unele lucruri de care acum am motive să mă îndoiesc.

L-am întrebat pe mail ce rost a avut atacul împotriva mea postînd un text trunchiat. Mi-a răspuns că a crezut că eu îl atac pe el, și că ar fi trebuit să știu cine este încă de pe vremea în care nu auzisem de el și pe cînd nu aveam internet. I-am răspuns că în nici un caz nu la el mă refeream și i-am dat toate explicațiile necesare.

Pentru ca azi să reia în comentariu același text trunchiat și să mă acuze că mă refer la el.

Iar textul trunchiat nu este singura minciună.

Anul următor (dupa ce evreii au zis ca sunt fost ofiter de Securitate), in 2007, apărea cartea dlui Ionescu, în care eram făcut iarăşi „ofiţer“.

Prima ediție a cărții mele a fost într-adevăr terminată în 2007, în noaptea dinaintea Floriilor. Dar de apărut, a apărut doar în 2008, după ce am fost refuzat de toate editurile cărora m-am adresat și am publicat-o în regie proprie – după care am răspîndit-o gratuit în țară, în special prin preoți și stareți.

De dl. Cornel Dan Niculae am scris doar în ediția a III-a (2010), după ce i-am cumpărat cărțile și am aflat de acest nume.

Dl. Cornel Dan Niculae face o afirmație din care nu înțeleg nimic fiincă nu știu la ce se referă

 Reamintesc că dl. Ionescu m-a asociat pe mine mereu, hazardat, cu SRI-ul sau cu alte servicii (încât un prieten de al său chiar mi-a cerut să îl pun în legătură cu acestea)”. L-am asociat în mod repetat? De unde pînă unde? Am scris în ediția a treia crezînd că este vorba de un grup incluzînd și ofițeri patrioți. Informațiile sale, foarte utile, nu puteau fi deținute de un lider sindical, chiar dacă a vizitat Israelul – cum mi-a spus ulterior. Care ”prieten” al meu l-a contactat?

Dl. Cornel Dan Niculae mai face o greșeală ”În timp ce maeştrii ai presei, precum domnul Ion Cristoiu, demonstrează că nu există antisemitism în România, fiind doar o acuză cu substrat şi interes politic, iată că dl. Dan Cristian Ionescu ne spune că există…

Da, există. Și domnia-sa ar trebui să știe foarte bine asta. Atunci cînd publicația care eu speram să fie portdrapelul naționalismului românesc (și în care m-a atacat prima dată) a început să abunde în articole antisemite la care nenumărați comentatori (evident, anonimi) răcnesc ”Jos jidanii!” este evident că naționalismul este compromis și nici un naționalist lucid nu poate să o ia în seamă. Nu cu astfel de troglodiți se poate lupta împotriva sionismului. Am multe de spus pe această temă, dar este prea devreme pentru asta.

Textul d-lui. Niculae mai este apt de multe comentarii, dar mă rezum la acestea.

Dl. Cornel Dan Niculae a greșit mult acceptînd să fie din nou vîrf de lance împotriva mea – și nu numai pentru că a pierdut definitiv aprecierea pe care i-o purtam.

Trebuie întotdeauna să existe o explicație pentru orice.

Cînd m-a atacat prima dată dl. Cornel Dan Niculae?

În decembrie au apărut primele două volume din memoriile mele (1972-1989 și 1989-2002). Sunt 50 de ani de luptă continuă pentru adevăr, însoțiți de o represiune pe măsură – nimeni nu a avut parte o astfel de represiune în ultimii 50 de ani.

M-am hotărît să îmi scriu memoriile după ce în vara trecută fusesem atacat de dl. Niculae exact într-un articol în care relatam lupta mea și a prietenilor mei din anii ’90 apărînd interesele românilor.

Despre mine nu se putea scrie în presă pînă în 1989, după 1990 nu s-a vrut. Cînd mi-am scris memoriile, cu fotografii, cu fotocopii după articole de presă sau documente oficiale, trebuia să fiu denigrat. O viață de luptă, cu slalom printre gloanțe și încercări de arestare, printre abuzuri și nedreptăți, fără să fiu doborît.

Acum însă, este nevoie de scos pe piață noi eroi, și cine îi poate promova mai bine decît serviciile, care stăpînesc presa?

Serviciile din România nu mai sînt în nici un caz ale României și nici în interesul ei, ci dimpotrivă.

Deja dl. Niculae ne anunță că a fost persecutat de securitate încă de la vîrsta de18 ani. Este o informație interesantă, din care fiecare înțelege ce vrea.

Eu nu mai am de gînd să conversez cu dl. Niculae – dacă doriți, redirecționati-i acest mail.

PS. M-ați acuzat o dată că îl urăsc pe Nicu Cohen. Vă spun acum că nu îl urăsc de loc, dimpotrivă, îmi este chiar foarte simpatic. Asta în urma unui lung schimb de comentarii pe Lupuldacic, unde se prezentase ca aromân. Auzi ce prostie!Aromânul Cohen!

Inițiații vor putea înțelege mai multe din rîndurile mele.

Toate cele bune.

*

Nota redacției – Dl D C Ionescu a fost de acord cu publicarea acestui text. Sigur va ajunge și la domnul Dan Cornel Niculae.