CD
1.122 aprobate

denitsoc@gmail.com
75.57.36.95

 

Stimate domnule professor,

Imi cer scuze ca am disparut fara a arata vre-un motiv din paginele websiteului dumneavoastra si am produs ingrijorari.
Erati insa prea ocupat cu noii colaboratori ai siteului si nu voiam sa deranjez. Intre timp observasem ca mai vechi colaboratori cu valoroase cotributii la dialectica siteului, au disparut si ei pe tacute si chiar unele aparitii curioase ce se voiau mesianice, disparusera pana si ele.

Am concluzionat ca incepuse o era noua, a unor noi orientari spre sciencefiction si mistica satanista occidentala, ce dominau tematica siteului, unde morala si bunacuviinta nu erau parte si nici binevenite, iar „mesianicii” au revenit si ei cu si mai mult elan si frenezie.

Am primit numeroase emailuri de la cei care urmaresc siteul dumneavoastra in mod current, desi ei insisi nu mai au curajul ca comenteze ce se publica pe site, deci nu-si mai semnaleaza prezenta, unul fiind chiar in dusmanie cu persoana dumneavoastra, ei vizitau siteul pentru ca totusi mai gaseau ceva material interesant, persoane care m-au indemnat sa revin si sa mai aduc noi materiale.

Nu am stat degeaba in aceste cateva saptamani, an tradus foarte multe materiale interesante care pot aduce importante informatii cititorilor dumneavoastra, o parte din aceste traduceri se gasesc pe siteul Blue Moon of Shanghai– Luna Albastra din Shanghai: https://www.bluemoonofshanghai.com/romanian-romana
Acest website are de curand, din ianuarie 2023 si o pagina in limba romana, cu traducerile mele incepand din 2018 pana in 2023 inclusiv.
Siteul dumneavoastra https://ioncoja.ro este invitat sa selectioneze si sa publice orice articol il gaseste interesant.

Raspund ingrijorarii dumneavoastra, cat si dorintelor celor care mi-au scris cu speranta ca noua dumneavostra orientare inspre selectionarea valorica a textelor ridicate de la Comentariu la Postare va aduce efectele scontate de dumneavostra.
Sunt de accord cu principiul democratic aplicat de dumneavoastra ca comentariile tuturor sa apara, insa la comentarii si in felul acesta sa-si expuna public valoarea, ideotenia sau reaua vointa, insa nu pricep de ce unele comentarii de-a dreptul idioate sunt ridicate la postare si in felul acesta cititorului i se face rusine ca a pasit pe un site care publica asemenea stupiditati.

Cand nonvalorile capata atentia publica este foarte greu sa-i mai urmaresti, o iau razna si e pacat de spatiul de conversatie inteligenta, dialectica ce se risipeste degeaba, alungand si cititori si colaboratori realmente interesati. Nu sunt capabil sa ma cobor la nivelul lor ca sa-i combat. Ignoranta insa este arma perfecta daca este aplicata consecvent si corect.

Acest comentariu este si un raspuns pentru cei ce erau ingijorati: nu este cazul, sunt bine sanatos la cei peste 70 de ani ai mei si inca dispus sa scriu si sa traduc.

Multumesc pentru interesul aratat persoanei mele cat si pentru elogioasele aprecieri care mi-au fost aduse cu multa generozitate.

CD

*

NR – Așteptăm cu nerăbdare texte semnate de domnul CD.