Domnule Profesor Ion Coja,
Va trimit un material pentru blogul dvs.
Când este să aleg între moartea ţării mele şi aceea a tâlharului, eu prefer moartea tâlharului
De curand, fostul sef al serviciului de spionaj israelian Yossi Cohen a dat un interviu ziaristei Ilan Dayan, in care recunoaste ca Mossad-ul nu s-a sfiit sa-i execute pe cei pe care ii considera dusmanii statului Israel. Unul dintre acestia a fost omul de stiinta iranian, cel care lucra la programul atomic al tarii sale. Acesta este doar un singur exemplu, din multe altele. Justificarea adusa de Mossad pentru a legitimiza astfel de actiuni sunt legate de pericolul pe care cei asasinati il prezinta pentru suveranitatea statului Israel si a sigurantei cetatenilor sai.
Eu nu contest aceste actiuni, stim cu totii ca Israelul este supus agresiunilor permanente din exterior. Yossi Cohen a mai dezvaluit ca in multe cazuri nu se recurge direct la uciderea oponentilor, ci acestia sunt sfatuiti sa-si schimbe domeniul de activitate. La care ziarista Ilan Dayan a sugerat ca acestia s-ar fi putut face pianisti. Din aceasta ipostaza nu ar mai fi avut de ce sa mai fie monitorizati de serviciile secrete israeliene.
Interesante aceste declaratii, care dovedesc inca odata ca legitima aparare nu se refera numai la persoane fizice, ci si la natiuni, popoare si state. Principiul acesta, care este aplicat si de serviciile americane, cand elimina cu ajutorul dronelor anumiti teroristi islamisti, nu este un principiu nou. Orice patriot si nationalist judeca in acest fel. Corneliu Zelea Codreanu, initiatorul si sufletul Miscarii Legionare, l-a introdus in doctrina legionara si l-a si prezentat intr-un discurs in plenul parlamentului roman prin 1936 cred. Iata ce a declarat Capitanul cu aceasta ocazie:
Am căutat să arăt că ţara aceasta este cotropită de jidănime. Că acolo unde este cotropirea cea mai mare, acolo este şi cea mai înspăimântătoare mizerie omenească: Maramureşul. Că începutul existenţei jidanilor pe pământul nostru, coincide cu începutul morţii românilor. Că în măsura în care numărul lor va creşte, noi vom muri. Că, în sfârşit, conducătorii naţiei româneşti, oamenii veacului democraţiei şi ai partidelor, în această luptă şi-au trădat neamul lor, punându-se în slujba marii finanţe naţionale sau internaţionale jidăneşti.
Arăt că în portofoliul Băncii Marmorosch Blank, acest cuib iudaic de uneltire şi de corupere, sunt trecuţi o bună parte din oamenii politici, oameni pe care această bancă îi „împrumutase“ cu bani: dl. Brandsch, subsecretar de stat, 111.000 lei; Banca Ţărănească a d-lui Davilla 4.677.000; dl. Iunian 407.000 lei; dl. Madgearu 401.000 lei; dl. Filipescu 1.265.000 lei; dl. Răducanu 3.450.000; Banca Răducanu 10.000.000 lei; dl. Pangal, şeful masoneriei de rit scoţian, 3.800.000 lei; dl. Titulescu 19.000.000 lei. Toţi fruntaşi ai vieţii publice româneşti.
În afară de aceştia mai sunt şi alţii. Sunt mulţi. Sunt toţi, dar n-am putut pune mâna pe listă.
Fiind întrerupt de unul din ei:
– Sunt bani împrumutaţi. O să plătească.
Răspund:
– Or plăti sau nu, nu ştiu, dar eu vă spun un singur lucru: există obligaţia pe care o are cineva când împrumută bani de la o asemenea finanţă, de a o satisface când este la guvern, de a o satisface când este în opoziţie şi, în orice caz, de a nu lovi în ea când trebuie să fie lovită.
Citesc apoi o listă din care arăt, fără posibilitate de replică, cum de la război şi până acum statul român a fost defraudat cu cca. 50 miliarde lei, sub conducerea democraţiei, a prea cinstitei şi prea perfectei forme de guvernare a „poporului“ prin el însuşi. Conducerea „democraţiei“ având la bază ideea „controlului“ permanent al poporului în care poporul, marele controlor, este prădat, în timp de 15 ani de guvernare cu fabuloasa sumă de 50 miliarde lei.
Fac apoi observaţiuni critice asupra democraţiei.
La urmă formulez 7 cereri:
1. cer introducere pedepsei cu moartea pentru manipulatorii frauduloşi ai banului public.
Mă întrerupe dl. Ispir, profesor la Facultatea de Teologie:
– D-le Codreanu, d-ta te intitulezi creştin şi purtător al ideii creştine. Îţi aduc aminte că susţinerea acestei idei este anticreştină.
Răspund:
– Domnule Profesor, când este chestiunea să aleg între moartea ţării mele şi aceea a tâlharului, eu prefer moartea tâlharului. Cred că sunt mai bun creştin dacă nu voi permite tâlharului să-mi ducă ţara le pieire.
2. Cerem revizuirea şi confiscarea averilor celor care şi-au furat ţara.
1. Cerem tragerea la răspundere penală a tuturor oamenilor politici care se vor dovedi că au lucrat în contra ţării, fie sprijinind afaceri incorecte, fie în alt mod.
2. Cerem împiedicarea pe viitor a oamenilor politici de a mai face parte din consiliile de administraţie ale diferitelor bănci sau întreprinderi.
3. Cerem alungarea cetelor de exploatatori nemiloşi care au venit pe pământul acesta să exploateze bogăţiile solului şi munca braţelor noastre.
4. Cerem declararea teritoriului României ca proprietatea inalienabilă şi imprescriptibilă a neamului românesc.
5. Cerem trimiterea la muncă a tuturor agenţilor electorali şi stabilirea unui comandament unic, căruia să i se supună, într-un singur gând, toată suflarea românească.
Acestea sunt cele dintâi încercări de formulare publică a câtorva măsuri politice pe care le socoteam mai urgente.
Ele nu sunt rodul unei cugetări îndelungate, a unei frământări ideologice, ci rezultatul unor gânduri momentane asupra a ceea ce are nevoie neamul românesc, acum, imediat.
Peste 6 luni au apărut câteva mişcări destul de populare, având în program numai cele trei puncte iniţiale: 1. Pedeapsa cu moartea, 2. Revizuirea averilor, 3. Oprirea oamenilor politici de a intra în consilii – ceea ce înseamnă că le-au mai observat şi alţii ca necesare.“
Un prieten legionar de-al lui Stelescu tradatorul, l-a avertizat pe acesta sa nu  mai publice minciuni despre Miscarea Legionara, pentru ca daca va mai continua asa, nu va fi bine. Adica, cu alte cuvinte, l-a sfatuit pe Stelescu sa se faca pianist. Acesta insa nu a dat curs avertismentului, asa ca s-a trecut la planul B, exact cum procedeaza si Mossad-ul.
Iata deci ca Mossad-ul si Miscarea Legionara au doctrine asemanatoare. Si atunci, de ce unii neispraviti, mai ales evrei care traiesc in Romania, acuza Miscarea Legionara ca nu s-ar fi dat inapoi ca sa-si elimine fizic adversarii, cand in Israel acest principiu a ajuns politica de stat? Nu se numeste asta duplicitate si-i discrediteaza pana la Dumnezeu pe cei care aplica in acest fel dubla masura? Cum pot sa fie atat de redusi mintal si sa nu-si dea seama cat sunt de penibili?