Domnul DEC ne trimite un comentariu pertinent și însuflețitor:

Semnați, vă rog! Abuzuri pe care Romania si Israelul nu le mai pot tolera !

Dragilor/ Fratilor,

Va va lua doar DOUA MINUTE pentru a semna o petie “on line”! Aceasta petitie se refera la Legea ANTI-ROMANEASCA 217/ 2015, prin care se vrea ca toate personalitatile romane care au luptat impotriva bolsevismului sa fie denigrate si scoase in afara legii!

Scopul acestei “legi” – printre altele – este de a incrimina din nou elitele romanesti, cu scopul ca adevaratii criminali care au inventat si au adus pe tancuri bolsevismul in tara, sa fie UITATE! Hotul striga hotii!

Cititi mai mult pe site-ul domnului profesor Ion Coja: https://ioncoja.ro/semnati-va-r…

“Drept care vă solicit, vă solicităm, stimați domni, re-examinarea și abrogarea legii 217/2015, precum și suspendarea măsurilor ce s-au luat pe cale administrativă ca urmare a intervențiilor numitului Alexandru Florian.”

Iata adresa site-ului acestei petitii: http://bit.ly/1QV0JJO

Anularea acestei ABERATII “legale” va usura si judecarea criminalilor care au “faurit” lovitura de stat din 1989, in frunte cu Ilici KGB!

Nu mai asteptati sa vi se faca viata fericita de catre altii!: IMPLICATI-VA!

Trimiteti va rog aceasta cerere la macar ZECE prieteni – adrese e-mail – si cereti acelasi lucru!

“Together withstand, divided we fall!”

PS. Acest e-mail l-am trimis la peste 50 de adrese din tara. Daca numai 10% (CINCI!) vor trimite la alti 10,…,50 si tot asa, va rezulta un numar mai mult decit impresionant de semnatari!

Va poftesc sa faceti / procedati si dumneavoastra – citititorii acestui site – la fel! NU mai asteptati ca „cineva” sa aiba grija de „fericirea” dumneavoastra! IMPLICATI-VA civilizat atit cit mai avem tara!

Dec.