Bravo PUTIN !
 
Iata in sfarsit, unul care stie ce vrea ! In randul tarilor cu pretentii, iata ca RUSIA se diferentiaza si spune lucrurilor pe nume.
 Iata ca nu e Hollande care face asa ceva !
 
 Bravo PUTIN !

> >
  
Pe 4 Februarie 2013, Vladimir_PUTIN s-a adresat Parlamentului rus in legatura cu tensiunile care exista cu minoritatile in Rusia :
 
„In Rusia traiesc rusi ! Orice minoritate, de oriunde, daca vrea sa traiasca si sa munceasca in Rusia, trebuie sa vorbeasca limba rusa si sa respecte legile rusesti ! Daca prefera Charia* atunci ii sfatuim sa se duca in tarile lor,  unde  aceasta este legea lor. Rusia nu are nevoie de minoritati. Minoritatile au nevoie de Rusia iar noi nu le acordam privilegii speciale care sa raspunda cerintelor lor oricat de tare ar striga ei ca sunt „discriminati”. Daca vrem sa supravietuim ca natiune trebuie sa invatam din suicidul pe care il practica USA , Anglia , Franta, Olanda. Obiceiurile si traditiile rusesti nu sunt compatibile cu lipsa de cultura si cu primitivismul obiceiurilor celor mai multe dintre aceste minoritati. Cand acest onorabil corp legislativ discuta noi legi, trebuie sa nu ignore interesul national, sa nu uite ca  minoritatile nu reprezinta pe rusi.”
Oamenii politici l-au ovationat, in picioare, timp de 5 minute pe Putin (puteau ovationa si mai mult, ca Putin vorbeste „putin”,dar bine si la obiect, nu e gargaragiu de Dambovita ,care te intoarce cum ii cade lui bine, fara sa aiba acoperire in fapte)…
 
*Charia = legea islamica