Alex
2 aprobate

zalooodoo@yahoo.com
37.251.223.41
@caroline_gunderode
Da, asa e, si se stie de multa vreme, aici e marea problema. Atat despre efecte cat si despre transmiterea mizeriilor de la vacsi la nevacsi. De cateva luni „s-a dat liber” la (dez)informarea populatiei cu referire la efectele vaxx, morti subite. De ce au asteptat toti, la unison, atata? Eu nu sunt un trust de presa cu sute de jurnalisti care navigheaza furibund pe tot felul de site-uri, mai mult sau mai putin accesibile la primele cautari google, ori obscure. Am gasit informatii de cativa ani vechime care acum apar peste tot. Nu-i suspect? Sunt prea multe perdele de fum.

Cele ce urmeaza sa le spun nu tin de „inteligenta”, de I.Q. E doar fler si intutie. Cand au aparut mastile, din start am stiut ca ceva nu e in regula, apeland la instinctele mele de animal mereu atent la pericole. Asa ca din start am pus banda adeziva gri, lata, 2 randuri paralele, in forma ovala, cu partea adeziva evident lipita de masca. Am scos sarma aia care se mula pe nas, si astfel am respirat aer relativ curat (ca trag si cu aerosoli, pulverizari, chemtrails, asa-zise pesticide, fix noaptea), fara a trage nimic prin masca. Un an si ceva mai tarziu au „descoperit” ca grafenul era necesar sa intre in organism: distruge plamanii, si e echivalentul traseelor de pe „motherboard”-urile care urmau sa se asambleze in urma vax. Fara grafen, 5G sau chiar 4G, efectele vax apar prea lent pentru graba lor.

Apoi au aparut geluri de spalat mainile obligatoriu, in unele institutii, market-uri. Le-am evitat, aidoma. Ulterior, multe luni mai tarziu, s-a „constatat” ca au tot grafen. M-am vax, in copilarie. Cand a aparut campania, am stiut iarasi din start ca e ceva grav, care atenteaza la integritatea mea. Guvernele nu vor niciodata binele populatiilor.
In plus, pana acum 4-5 ani se vorbea de „suprapopulatie” si teorii malthusiene prezentate doct, conform nivelului nostru de intelegere. Brusc, de la problema suprapopularii, prin vax vor sa-i salveze pe toti.

N-am nevoie sa-mi rescrie cineva ADN-ul. Mi-l pot rescrie singur (sic!). Daca va insista, va fi moarte de om multipla, pentru ca nu plec singur de pe lumea asta, in astfel de situatii. Nu fortez pe nimeni sa-mi bata la usa, fie ca e de la un apartament, casa sau orice altceva. Nu ma tem de nimic. Am purtat razboaie, de tot felul, dar niciodata pe chestii cotidiene, banale, ieftine. Am trait mental sute de ani, desi biologic am doar 46. A fost predestinarea mea, initial negata, apoi asumata si argumentata. Stiu bine ce spun, poate altii cred ca ma dau mare scula in bascula sau multe altele.
Se vorbeste de ingeri si demoni, de diavol, care asa cum am fost programati sa gandim, e imbatabil. Trebuie doar sa ne rugam, sa ne ferim, sa evitam ispitele. De invins, nici o sansa. Cum sa invingi demonii? Nu aleatoriu am facut distinctia dintre „aliens” si demoni. E vechea problema a raportului dintre internalism si externalism, bine abordat in psiholigia sociala. Cu demonii nu te pui (externalism), cu „alienii” (internalism, asumarea raspunderii), insa da!

Aici e marea diferenta dintre versiunile teologice si restul. In loc sa spunem Doamne fereste, ar trebui sa zicem Doamne ajuta sa se intample. Avem, macar virtual, posibilitatea de a anula tot ce se intampla. Dar cati vor asta?