Monica Pop: Vreți s-o distrugeți! Se știe la Bruxelles adevărul despre asta?

Scutaru Cristina / 01 feb 2019 / 10:06 Salveaza PDF Comentarii
Monica Pop
Descriere foto: Monica Pop

Medicul Monica Pop atrage atenția asupra faptului că sistemul de sănătate este aspru criticat, lucru care este extrem de periculos, nefiind adevăr

”AVEȚI GRIJĂ! ALO, BRUXELLES?! România e singura țară în care sistemul de sănătate e criticat mereu. Total pe nedrept. Așa cum bine spunea într-un foarte recent interviu la tv, dl Prof. Dr. Alexandru Oproiu, gastroenterolog de talie mondială, 85 % din pacienți ies vindecați din spitale. PURUL ADEVĂR! Interese meschine arhicunoscute deja inversează cu bună știință procentele.

În toate țările lumii, despre sănătate se vorbește doar când apare un context pozitiv. În nici un caz nu constituie subiectul principal de discuții negative ca la noi! NICĂIERI ÎN LUME NU SE ÎNTÂMPLA CA ÎN ROMÂNIA. Țările civilizate din UE profită din plin de acest aspect, atrăgând continuu medicii și asistenții medicali, sătui toți de atâta noroi, oferindu-le RESPECT și condiții deosebite de viață personală și profesională. Astfel, la noi se vor rări de tot, iar îngrijirea medicală va fi un mare lux. Din lipsă de personal.

Cei care doriți să distrugeți și sănătatea, și psihicul românilor, ce faceți? Continuați cu noroiul? Sau treceți în rândul celor în care ar trebui să fiți? Se știe la Bruxelles adevărul despre asta? Poate, acum, când UE s-a „mutat” mai aproape, se vor afla mai multe! Medicii și asistenții pleacă în continuare, să știți! Mulți, nu puțini! Cu „ajutorul” mare, neprecupețit al țărilor din UE. Medicii români sunt de departe cei mai căutați.

Hai să schimbăm ceva în imaginea lor! Știți bine că se poate! DACĂ SE VREA!”, a scris Monica Pop pe Facebook.