nicu cohen
109 aprobate

nickcohen777@gmail.com
24.244.23.61
Cazurile descrise sunt cu semnul intrebarii, dar Hitler si evreica lui Eva cu siguranta si-au inscenat „moartea”. Fara nici cea mai mica indoiala . Ba una mi se pare chiar comica , ca cica rusii ar fi incinerat „corpul” ars al lui Hitler.
Si inca una , nu vi se pare curios ca s-au facut oarece anchete ca sa verifice daca maxilarul gasit a fost al lui Adolf sau nu , dar nu s-a scris nimic despre ce au gasit din Eva si nici dracu nu s-a gindit sa verifice ramasitele Evei !? Pe saitul asta vin multi pasionati care au citit multe magazine istorice . Ati gasit vre-un articol al vreunui istoric care sa fi publicat ceva referitor la eforturile de identificare a osemintelor Evei Braun ?
Poate ca stie ceva guralivul ala de Mircea Dogaru care stie tot si daca nu stie pune de la el .

NR – Istoria lui WW2 trebuie rescrisă din perspectiva acestui adevăr: Hitler a știut cum va sfârși și și-a pregătit din timp înscenarea morții. Complici la înscenare au fost liderii aliați, care n-au făcut nicio anchetă serioasă. Scopul urmărit de Hitler: exterminarea unui număr cât mai mare de germani și slavi, de indo-europeni! În slujba cui a acționat Hitler?