Abraxas
28 aprobate

freemacadam@gmail.com
162.255.46.12

 

Țin să vă mulțumesc d-le profesor Coja pentru publicarea acestui interviu, al cărui repondent dl.Corvin Lupu dă dovadă de-o luciditate extraordinară, prezentând o realitate de neacceptat pentru mulți români prinși în capcana politicului-corect a negrei epoci actuale.

Realitatea fiind aceea că de la preluarea puterii de către Putin, politica rusească a fost mai mult decât favorabilă României ; deși, știm cu toții, în politică nu există prietenie ci doar interese, trebuie să recunoaștem că propozițiile de parteneriat ale Rusiei au fost unele, așa cum spune dl. profesor Lupu de nerefuzat, avantajele economice putând fi într-adevăr colosale, numai că gunoaiele politiciene ce ne reprezintă după ‘89 au preferat interesele proprii și ducerea la ruină a unei țari.

Dacă tot ați amintit de pactul Molotov-Ribbentrop, cred că știați că cedarea Basarabiei nu figurează în pactul propriu zis, ci într-o anexă, un protocol adițional secret, din acest motiv (și aici un jurist ar putea să ne explice) putem oare să concludem că pactul a fost valabil numai pe perioada 28 august 1939 – 8 mai 1945 ?

Îmi permit să pun aici fotocopiile documentelor originale, în cazul în care anumiți lectori pot fi interesați ; in număr de 11 documente acestea conțin pactul propriu-zis, protocolul adițional secret (unde Germania recunoaște interesele sovietice în Basarabia) și o notă explicativă a protocolului adițional secret, toate semnate de miniștrii de externe ai Germaniei și URSS.

https://www.transferxl.com/download/00mz1hD5dwPfj

Atenție, documentele pot fi descărcate de oricine însă pe o perioada limitata de 7 zile începând de azi.