Europa de mâine, o coproducție franco-germană?
No issue detected

Stan Pățitu4 hours ago
.
nu Germania și Franța vor statele federative ale Europei, ci globaliștii. Mișcarea naționalistă în general în Europa, nu numai în Germania și Franța, se opune uniunii și administrației federative impuse de globaliști, cu deviza politic corect.
este greșit să acuzăm Germania și Franța pentru ce fac globaliștii, mai ales popoarele lor, care se opun programului de globalizare și multiculturalizare. Practic programul de globalizare nu e susținut de masele largi nicăieri în Europa. E doar promovat cu forța de clasa politică europeană împreună cu bancherii, ONG-urile și activiștii plătiți din buzunarul statelor, care să susțină implementarea programului de globalizare și multiculturalizare, de la islamizare pînă la încălzirea globală și emisia de bioxid de carbon, adică de dezrădăcinare a identității popoarelor din Europa în mod planificat.
dacă vrem să arătăm cu degetul cine face așa ceva, adică planifică și implementează schimbările, trebuie să vădem cine sînt persoanele din șcenă, cît și din culise din spatele șcenei politice. Care este identitatea acestor persoane, nu cetățenia. Cetățenia e doar o mască, sub care se ascund multe etnii. Pentru asta trebuie să vedem exact cine sînt și ce vor persoanele care se consideră germani și francezi, care sînt la putere și conducere, atît politic și economic, cît și financiar și organizatoric. Atlfel acuzăm degeaba.
semnăturile unor miniștri în orice problemă, nu au valoare atîta timp cît nu există o decizie politică parlamentară. Fără ea semnăturile lor nu pot fi luate în considerare, deoarece nici miniștri nu au voie să facă ce vor ei de capul lor, fără decizie parlamentară și în afara constituției. Astfel de acorduri sînt nule și ilegale. Domnii miniștri care au semnat, pot fi chemați la bară de opoziție, conform constituției fiecărei țări.
Europa se află sub pericolul neo-comunismului de mult timp, care are ca scop ”naționalizarea” tuturor proprietăților europenilor, în buzunarele elitei globalizării, și punerea în sclavie a europenilor, inclusiv a transformării lor în atei marxiști, atacînd totodată și religia lor creștină. Identitatea națională nu înseamnă numai istorie și limbă, dar înseamnă și credință. Omul fără credință e un om ușor de manipulat. Faci ce vrei cu el.
în cazul României, acest proiect diabolic a fost aplicat cu cel mai mare randament posibil, față de orice altă țară care a suferit efectele acestui program de globalizare și multiculturalizare, prin tot felul de metode drastice de distrugere și dezrădăcinare a identității naționale și a proprietății românilor, pe toate căile și prin toate metodele, pînă la corupție planificată și organizată. Cel mai cumplit genocid pe timp de pace. Nici Siria sub război de peste 6 ani de zile, nu se poate compara cu România. Semnalul a fost tras de mult timp de FMI, care a cerut combaterea corupției și a evaziunii fiscale de urgență, din cauză că România devenise insolvabilă financiar de peste 10 ani de zile în momentul întîlnirii de la București cu Băsescu și guvernul României. În cazul României, chiar globaliștii s-au alarmat. Nu s-a întîmplat cu nici-un alt stat, inclusiv Europa de est, ca cei care te fură, să tragă semnalul de alarmă că și ei sînt furați.
lupta continuă la nivel foarte înalt și periculos între republicani și ”democrați”, adică între conservatori și comuniști, mai exact între neo-conservatori și neo-comuniști. NEO-CONI și NEO-COMI.
dacă popoarele europene nu se vor trezi și nu vor lua atitudine împotriva neo-comunismului, deghizat sub masca ”democrației”, neo-sclavagismul va deveni forma de organizare globală, deoarece nu se poate numi comunism, ceea ce neo-comuniștii au programat și pun în aplicare.
imediat ce o organizație naționalistă demonstrează împotriva deciziilor parlamentare, globaliștii plătesc activiștii să contrademonstreze și să-i acuze pe naționaliști, de rasiști, naziști, totalitariști, etc., cînd de fapt ei demonstrează pentru drepturile lor.
a fi activist coordonat de diferite ONG-uri, a devenit o meserie plătită, finanțată de globaliștii neo-comuniști.
o altă armă de contra-atac la proteste naționaliste, mai e și anarhismul organizat și plătit de asemenea tot de globaliștii neo-comuniști. Anarhismul e folosit pentru a crea haos, ca apoi naționaliștii să poată fi arestați, amendați și închiși în cele mai multe cazuri, acuzați fals de distrugeri de proprietăți particulare sau de stat, de care se fac vinovați doar anarhiștii organizați să producă astfel de distrugeri. Naționaliștii întră în pușcărie, iar anarhiștilor li se dă drumul pe ușa din spate de la poliție.
anarhiștii au meseria de a produce distrugeri înșcenate, pe baza cărora vor fi pedepsiți naționaliștii.
ca spectacolul să fie complet, globaliștii au nevoie de midia, care are misiunea să creeze reportajele înșcenate și să le distribuie pe toate canalele. Și România a trecut prin așa ceva deja de la unguriada de la Tîrgu Mureș, cînd un român bătut de unguri, a fost prezentat fals de midia pe toate canalele, ca o victimă din rîndul ungurilor, în urma agresivității românilor împotriva minorității maghiare. Regie și spectacol a la Sergiu Nicolaescu de tip Holiud aplicat în România, pe care eu îl numesc Roliud, așa cum în India există Boliud. Ca să nu mai vorbesc și de mineriade sau alte -ADE, pentru că România a văzut mult mai multe în ultimii 27 de ani. Țiganiade, Romiade, etc. Există o listă lungă de tot felul de -ADE, pînă la Justițiade și Fanfaronade politice.