Definiția evreului – o diversiune care îl demască pe Hitler

O întrebare la care evreii dau răspunsuri foarte diferite: care este numărul evreilor trăitori pe planeta noastră? S-a dat un număr oficial, valabil pentru 1940: sub 20 de milioane. Cam același număr ar fi fost și în 1945, după război. Cu ceva ani în urmă, liderul evreu Jacques Attali se lăuda că ar exista circa 250 de milioane de evrei! Afirma acest lucru într-un conclav public de evrei. Dintr-o sursă KGB, mi s-a confirmat cifra dată de Attali: în cercurile decidente ale evreimii se vehiculează această cifră: 250 de milioane de evrei! Se mizează pe acest număr! De unde acest spor demografic uluitor?!
.
Cunosc ipoteza dumneavoastră și sunt gata s-o mai examinăm o dată. Punctul dumneavoastră de plecare este definiția evreului. Ca să faci un recensământ corect trebuie să precizezi în ce condiții un respondent este înregistrat la o etnie sau alta. La această întrebare l-am auzit și eu pe rabinul șef al evreilor din România afirmând că ei, evreii, acceptă definiția evreilor dată de naziști în cunoscutele legi anti-semite de la Nuremberg. Și că fac recensămîntul evreilor urmând definiția respectivă, dată de cei mai aprigi dușmani ai evreimii: naziștii germani. Definiția sună cam așa: „este evreu orice persoană care are un bunic evreu”! Este o definiție simplă, ușor de memorat!
.
Aici trebuie să ne oprim puțin, pentru a zăbovi acestui detaliu trecut cu vederea până acum: consider că prin această definiție naziștii le-au făcut un imens serviciu evreilor. Este de neînțeles ce a fost în capul legiuitorului nazist! Definiția în sine este absurdă, inaplicabilă: o persoană poate avea patru bunici de etnii diferite, de ce să conteze numai etnia bunicului evreu? Poate avea trei bunici de etnie germană, iar unul singur să fie evreu! Cum să-l declari pe nepot a fi de etnie evreu? Culmea este că după această definiție Hitler însuși trebuia să fie declarat evreu!
.
Important este ce simțea Hitler însuși că este! Oare Hitler nu a cunoscut legislația anti-semită elaborată de funcționarii săi? Cum de a acceptat definiția evreului, care trebuia să fie esența legislației anti-semite, punctul de plecare al întregului edificiu juridic?!? O definiție atât de aberantă! Consider că în disputa care există între istorici cu privire la Hitler detaliul acesta ar putea fi decisiv ca să putem conchide că, în esența sa, linia de conduită a lui Hitler au fost interesele evreimii! Hitler a acționat cu gândul la interesele majore ale evreimii! S-au scris cărți pe acest subiect, eu propun reluarea subiectului cu argumente accesibile bunului simț și evidenței!
Simplificăm deci lucrurile și ne întrebăm care a fost rezultatul final al trecerii lui Hitler prin istoria lumii? Răspunsul este ușor de dat: moartea a milioane de germani și slavi, de europeni, imense pagube materiale pentru zeci de țări creștine! Popoarele ariene au avut cel mai mult de suferit! Adică popoarele cu care evreii se consideră în competiție de mii de ani, într-o dispută de care noi, indo-europenii, rasa albă, nu prea suntem conștienți! Nimeni nu ne avertizează care este raportul real dintre noi și evrei! Cât de mare și de activă este ura evreilor împotriva rasei ariene!
.
Pagubele evreimii care au fost? Evreii nu au participat la război în multe țări, cum a fost România sau Germania, le era interzis serviciul militar! Dacă lăsăm deoparte așa zisul holocaust, pierderile în vieți omenești ale evreimii au fost neînsemnate în anii 1940-1945!
.
Atitudinea lui Hitler de a nu accepta capitularea și de a-i trimite pe front pe tinerii germani nu poate fi explicată decât prin grija lui Hitler, până în ultima sa zi de guvernare, de a spori numărul germanilor uciși! Era în fișa postului său de Conducător nazist suprem! La un loc, de o parte și de alta a frontului, al Doilea Război Mondial s-a încheiat cu un declin demografic sever pentru popoarele ariene: zeci de milioane, majoritatea tineri, care a secătuit potențialul genetic arian! Dacă cineva a urmărit acest scop, Hitler a avut o contribuție esențială în atingerea acestei ținte! Cine putea fixa această țintă evenimentelor petrecute în acei ani? Cine alții decât liderii supremi ai sionismului, ai iudaismului?! A fost Hitler un agent al acestor strategi ai morții? Avem multe motive pentru a lua în calcul această ipoteză! A fost deja formulată de persoane mai informate decât noi doi, noi nu facem decât să adăugăm considerații prin care interpretăm logic fapte bine cunoscute! Care impun o singură concluzie: Hitler a avut o misiune secretă în slujba iudaismului mondial!
.
Putem spune că a existat un plan de exterminare a germanilor în număr cât mai mare, care a funcționat și după data capitulării nemților. Trupele aliate au făcut prizonieri sute de mii de germani după 9 mai 1945, i-au băgat în lagăre și au murit astfel, de foame și de boli, un număr nici până azi precizat. Unii vorbesc de milioane de germani, tot așa, persoane în floarea vârstei. Genocid pe față, împotriva unui popor considerat din elita ariană.
.
Se poate spune că liderii sioniști au resimțit ca pe o frustrare faptul că războiul din Europa s-a terminat cu câteva luni înainte ca proiectul Manhattan să se finalizeze. Avem motive să bănuim că prima bombă atomică urma să fie aruncată pe teritoriul Germaniei! În acest context germanii ar trebui să ne fie recunoscători pentru actul de la 23 august 1944! A scurtat războiul cu vreo șapte luni! Pentru români 23 august 1944 a fost o catastrofă, dar pentru nemți un beneficiu de care nici azi nu sunt conștienți! Minte de neamț!
.
Ce au făcut bombardamentele aliate la Dresda, oraș eminamente cultural fără nicio valoare militară, a fost mai mult decât dezastrul de la Hiroșima!
.
Să revenim la recensămîntul evreilor! De ani de zile mă gândesc la conversația pe care am avut-o în 1984 cu Weisz Peter, prieten din copilărie. L-am întrebat dacă eu aș pretinde că sunt evreu, cum mi s-ar putea dovedi că nu-i adevărat. Discuția a pornit de la detaliul că Peter al meu nu era circumcis, și asta nu l-a împiedicat să emigreze în Israel. Se născuse la Timișoara în 1942, iar părinții săi, precauți, au decis să nu-l „taie împrejur”!
Răspunsul lui Peter a fost memorabil: „n-am fost circumcis, de teama nemților, dar în două săptămâni nașterea mea a fost înregistrată la New York! Iar când am cerut să plecăm în Israel ne-ar fi venit confirmarea de la New York, dacă era nevoie!” Ce este de dedus din această poveste? Mai multe, dar în primul rând că liderii evrei au evidența tuturor evreilor, inclusiv a evreilor cu un singur bunic evreu! Îți dai seama cât sunt de bine organizați!
.
Jos pălăria!
.
Cunosc mai multe cazuri de persoane, din România sau din Occident, care s-au trezit vizitați de necunoscuți care le-au adus la cunoștință că sunt evrei! Nu se poate! Ba se poate, ați avut un bunic evreu! Tatăl tatălui dumneavoastră a fost evreu! Nu ne-a spus niciodată că ar fi evreu! Probabil că nu a știut! Dar a avut un bunic evreu și asta atrage calitatea de evreu! Aveți ceva împotrivă să fiți evreu? Gândiți-vă mai bine ce aveți de câștigat sau de pierdut!…
Cam așa ne putem imagina o discuție de recenzare sau racolare a unor noi evrei! Conform definiției naziste, ajung să fie declarați evrei persoane care sunt propriu zis evrei numai câteva procente, sub 10%! Așa se va fi ajuns la cele 250 de milioane de evrei! Sunt înregistrați undeva, pe liste secrete, dar minuțios întocmite! În ce scop? Aceasta este întrebarea! Rămâi uimit cât de bine sunt organizați, chiar sunt demni de admirat, dar te împiedici de această necunoscută: care este ținta? La ce le servește acest efort milenar de organizare secretă?
.
Citeam deunăzi un material de propagandă oficială pentru emergența economică a Indiei, sub lozinca, cu veche tradiție hindusă, conform căreia „omenirea este o singură familie”! O formulă fericită, care ne este propusă de țara cu al treilea potențial economic din lume! Găsim așa ceva în Talmud?
.
Este evident că evreii au încălecat planeta. Nu există niciun semn că ar fi animați de intenții bune pentru ceilalți. E greu să-i judeci din perspectiva viitorului. Viitorul omenirii este legat strâns de evrei, poziția evreimii va fi foarte importantă. Vor continua oare să joace mai departe după reguli numai de ei știute? Vor continua să-și ascundă intențiile și proiectele, disimulându-le, mințindu-ne și păcălindu-ne fără nicio remușcare!
Quousque tandem, Israele? Ideea că omenirea este o singură familie nu te atrage nicicum?!

A consemnat Nikita Vlahos