anonim
528 aprobate
inamiculsistemului@gmail.com
86.120.171.26
.
.
Criza cerealelor a fost creata si planificata de evreul ucrainian Traian Basescu la ordinul UE si NATO prin distrugerea CFR-ului. Razboiul de astazi dintre Ucraina si Rusia era previzibil la fel cum era previzibila si o criza a cerealelor pentru care NATO si UE pus la punct o intreaga politica de distrugerea a CFR-ului si blocarea constructiei de autostrazi in Romania – episodul cu blocarea constructiei unei autostrazi pentru un carcalac protejat ascunde de fapt un plan bine pus la punct.
UE si NATO aveau nevoie de o criza a cerealelor pentru a pune presiuni pe Federatia Rusa si stiau bine ca toate cereealele ucrainiene pot sa fie transportate prin Romania . Aveau nevoie de o criza a cerealelor si pentur asa ceva Traian Basescu a aplicat schemele feseniste pentru distrugerea CFR-ului care vine cu afirmatia mai mult decat bizara ca Romania nu are nevoie de autostrazi…

Romania avea posibilitatea sa transporte cea mai mare parte din granele din Ucraina pe cai ferate si sa evite intrarea in faliment a producatorilor locali pentru care Traian Basescu se face vinovat de subminarea economiei nationale . Falimentarea producatorilor romani a creat premisa achizitionarii terenurilor agricole romanesti de catre oligarhii ucrainieni in mijlocul colonizarilor cu hoarde de ucrainieni cu improprietariri chiar in zone rurale asa cum a fost in Botosani si in Maramures. Distrugerea CFR-ului astazi schimba proportiile etnice din Romania prin falimentarea producatorilor romani si in colonizari de populatii straine chiar in mediul rural.

Prin traditie guvernele sunt avertizate de servicii secrete de posibilitatea izbucnirii unui razboi pe granita sau al unei crize economice . Traian Basescu impreuna cu Emil Constantinescu erau avertizati de serviciile secrete romanesti de posibilitatea declansarii unui razboi pe granita pentru care toate deciziile lor si politicile de asasini economici intra astazi la tradare de tara si la subminarea economiei nationale.