dar despre fostii regi ai tarii nu spuneti nimic, despre primul carol , cel care a venit in tara cu toata averea intr-o „papornita ” apoi a acaparat averi incomensurabile , in 1881 a semnat , impreuna cu alt „”patriot „”- primul
inistru Bratianu, un tratat secret cu Gemania si Austria prin care renunta la toate drepturile tarii noastre asupra Transilvaniei iar in 1907 a sarbatorit 40 de ani de „glorioasa domnie” trimitind armata impotriva taranilor , care iesisera cu furci si topoare „sa-i multumeasca pentru binefacerile „pe care le adusese tarii; pentru ei palate, mosii, averi nemasurate iar pentru tarani: mizerie, foamete, boli si armata cu tunuri : sange si omoruri : peste 11.000 mii de taranu ucisi!!
Sa trecem si la ultimul fost rege mihai : la intelegere cu comunistii a capitulat fara conditii in fata URSS, urmarea peste 150.000 de ostasi prizonieri la rusi apoi la arestat pe MARESALUL ANTONESCU si l-a predar rusilor, primind in schimb o tinichea Ordinul Pobeda-Victoria , victoria lui impotriva tarii si a armatei romane .
In final prietenii sai comunistii i-au dat un bine meritat si zdravan sut in fund.
Alte „ispravi”: in 1989 a semnat Declaratia de la Budapesta alaturi de alti tradatori de neam si tara.
„Mare ,mare ” patriot : din cele 5 fete nici una nu stia sa spuna nici buna ziua ion limba romana n, acum toate sunt „romance veritabile” s-au naravit la cascavalul romanesc si se cearta intre ei pe ciolan ca la usa cortului , pentru ca noi romanii prosti ii „miluim” cu sume imense de bani.
Intr-un interviu cu Vartan Arachelian , dupa 1989, a spus ca MARESALUL ANTONESCU a fost patriot si si-a iubit tara. si reprosa , el ,marele strateg militar ,faptul ca Maresalul a continuat razboiul impotriva URSS dincolo de granitele Basarabiei. Intrebarea fireasca care urmeaza : de ce nu l-a sfatuit pe prietenul lui Stalin sa se opreasca la graniteler URSS si sa nu cucereasca jum atate din Europa pentru 50 de ani .
Nici ceilalti , ferdinand, maria si carol II nu au fost mai breji< dar despre ei cu alta ocazie.

*

NR – Regina Maria și prințul Nicolae au fost ce trebuia să fie.