Paul Schweitzer
0 aprobate
helveticmind@yahoo.com
86.122.24.32
La comentariul de mai sus se fac afirmatii fara dovezi.
Mihai Lasca este un om integru, ortodox, nationalist, familist, curajos -Romania afara din NATO si UE
Diana Iovanovici Sosoaca, conform dovezilor probate de siteul saccsiv.wordpress se prezinta astfel:
-in anul 2017 huleste preotii si Ortodoxia(presa cu citate). Nu este o nationalista autentica cu istoria reala a romanilor asumata public, cum ar trebui sa faca fiecare roman.
-participa la slujbele eretice ecumeniste din BOR si are duhovnic eretic neingradit de sinodul din Creta-2016 (prieteniisfantuluiefrem.ro-despre ingradirea ortodoxa azi de erezii)
-incalca dublul blestem al Sfantului Calinic de la Man. Frasinei, atestat in arhiva BOR (film Marcel Iures Manastirea Cernica youtube) pe marginea satului Muiereasca
-in familie-mama mason33 (foto si declaratie de panel pe ACU info si ROC TV) iar la grupul parlamentar AUR a fost inconjurata de personalitati cu legaturi de asociatii Soros si in masonerie (saccsiv.wordpress-lista parlamentarilor ce o sprijina+foto)
-Acum 4 zile este propusa pe facebookul avocatului Constantin Telegan candidatura in tandem pentru 2024: Constantin Telegan ca Presedinte al Romaniei- Mare Mason33 Loja Cavalerilor Teutoni(are doua video de initiere de masoni la templu pe facebook) si Diana Sosoaca ca Prim Ministru, simpatizata public de prietenii sai geto-daci din pozele de pe -saccsivwordpress si din Lista Masonilor din Romania-ziarul cotidianul pe internet la pozitia parlamentari Loja Zamolxis
-Un fals Tv marca Antena 3 ca ar avea legaturi cu Rusia (din romanele cu James Bond se stie ca legaturile diplomatice nu scot niciodata in fata prin poze si vizite filmate TV spionii din umbra)
-anexarea sau alipirea altor teritorii la Romania cu un razboi in regiune este un dezastru care poate duce la distrugerea Romaniei. Iubim si ne dorim unirea cu teritoriile istorice romanesti, dar in acest context va fi OK pentru NATO si fi fatal pentru noi romanii. Mai pretioasa este pacea si buna vecinatate
-termenul anexare este gresit in dreptul international, fiind traducerea Anschlussului Austriei la Germania hitlerista din anul 1938. Necesita retragerea declaratiei parlamentare pentru corectare.

*

NR – Contează în primul rând activitatea ca senator a doamnei Diana. Ce i se poate reproșa?