MOȘU
80 aprobate
oricare@careofi.com
46.37.60.247
În atenția Redacției

Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți de acord cu afișarea articolului din Cotidianul care a reușit să aduce peste 210 comentarii, din păcate multe…jigniri, îmbibate cu …URĂ! :(

Mulțumesc pentru înțelegere și …acceptare :)

”Șoșoacă, la trântă cu Ucraina: ”Am devenit ţinta numărul unu a criminalilor ucraineni”
24 martie 2023 (C.T.) Politică 210

”Ministerul de Externe al Ucrainei iniţiază impunerea de sancţiuni împotriva Dianei Şoşoacă, considerând că reprezintă o ameninţare la adresa securităţii naţionale”, a anunțat pe pagina sa de Facebook purtătorul de cuvânt al MAE de la Kiev, Oleg Nikolenko.

De asemenea, Nikolenko condamnă ferm încercarea de a pune la îndoială integritatea teritorială a Ucrainei, de a submina buna vecinătate dintre Ucraina şi România.

Reacția a venit după ce Diana Şoşoacă a propus, în proiectul de modificare a Legii de ratificare a Tratatului de bună vecinătate şi cooperarea între România şi Ucraina, semnat în iunie 1997, denunţarea tratatului de către partea română în 2027.

”România anexează teritoriile istorice care i-au aparţinut, respectiv Nordul Bucovinei, Herţa, Bugeacul (Cahul Bolgrad, Ismail), Maramureşul istoric şi Insula Şerpilor”, se arată în proiectul Dianei Şoşoacă.

Replica senatoarei nu s-a lăsat așteptată.

”Cum îşi permite Ucraina să ameninţe un senator al statului român pentru o propunere legislativă ? De când decide Ucraina ce se întâmplă în Parlamentul României? Este România un stat ocupat de Ucraina şi noi nu am aflat? Da, este adevărat că Ucraina este ocupant al unor teritorii româneşti pe care mă lupt să le readuc în sânul patriei mamă, dar de când are Kievul drept de veto asupra politicii României? Această ameninţare a Ucrainei la adresa mea arată intenţia acestui stat de a-i elimina şi fizic pe cei care se opun politicilor naziste ale Kievului. Prin declaraţia MAE ucrainean, este clar că am devenit ţinta numărul unu a criminalilor ucraineni. Dar acet lucru nu face decât să confirme justeţea propuinerii mele legislative de a returna României teritoriile deţinute abuziv de Ucraina!”, a scris Şoşoacă pe Facebook.

”Ucraina nu are argumente istorice pentru a ocupa teritoriile româneşti pe care le are acum în componenţă în mod abuziv şi de aceea singurul răspuns al Kievului este să profereze ameninţări. Dar comportamentul fascist al juntei de la Kiev nu mă sperie şi mă voi lupta până la capăt pentru redobândirea pământului românesc pe care Ucraina nu doar că îl ocupă samavolnic, dar şi supun populaţia românească purificării etnice, lucru pe care îl voi aduce în atenţia instituţiilor internaţionale”, a mai zis Șoșoacă.”

”MOȘU spune:
25 martie 2023 la 17:17
Comentariul tău așteaptă moderare. Aceasta este o previzualizare; comentariul va fi vizibil după ce este aprobat.
În atenția tuturor postacilor care aruncă cu ”noroi”, insulte, invective, atacuri la persoană, URĂ, la adresa unei persoane, Diana Șoșoacă și a unei Federații(Rusă): Poporul Român are o ”vorbă” (printre alte…Mii): SĂ-ȚI DEA DUMNEZEU ȚIE(DIVINITATEA/LEGILE UNIVERSALE), CE-MI DOREȘTI TU MIE. Mie mi-ar fi simplu să ”leg” două cuvinte din care unul este:”lumânări” iar cel de-al doilea…ce primiți voi pe …card, pentru postări ….MALEFICE. Omenirea, este la mare încercare, există riscul ca majoritatea ”maleficilor” să părăsească…Mama Geea(Pământul)… PĂCAT 🙁

https://www.cotidianul.ro/sosoaca-la-tranta-cu-ucraina-am-devenit-tinta-numarul-unu-a-criminalilor-ucraineni/

Lasă un răspuns
Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțând la cele pe care le consideră nepotrivite.