La Biserica Sfânta Paraschiva din Vaslui s-a organizat un parastas pentru Mareșalul Ion Antonescu, cu ocazia zilei de 1 Iunie 2021, când se împlinesc 75 de ani de la execuția sa. Acest parastas a fost reclamat la Poliție și Procuratură de către deputatul PNL Alexandru Muraru, reprezentantul special al Guvernului pentru combaterea antisemitismului și xenofobiei.

Orice opinie pozitivă despre Ion Antonescu, alături de alte figuri istorice, este interzisă în România așa-zis civilizată, democrată, postdecembristă, membră a U.E. și N.A.T.O.

Aflăm de reclamația făcută de Alexandru Muraru pe 4 iunie 2021, la exact 120 de zile de la condamnarea la închisoare cu amânare a colonelului Vasile Zărnescu pentru crima de a fi publicat studii despre holocaust. A închide gura unui sociolog român și a interzice examinarea unui eveniment istoric reprezintă un atentat la libertatea poporului român. Alexandru Muraru este bun prieten cu Alexandru Florian, de la Institutul Elie Wiesel, cu ajutorul căruia a elaborat o “Strategie pentru combaterea antisemitismului, xenofobiei și discursului instigator la ură 2021-2023”, în realitate un program de reeducare națională și confiscare a drepturilor și libertăților garantate de Constituția României. Dacă noi ca societate civilă ne dăm acordul tacit, libertatea e ca și pierdută. Constatăm cu stupoare că prin instrumentele legilor liberticide OUG 31/2002, 217/2015, 157/2008 (Legea Vexler) și legea combaterii antițigănismului, Constituția României și drepturile fundamentale sunt încălcate în mod stalinist.

Amintim și cazul domnului Florin Dobrescupreședintele fundației Ion Gavrilă Ogoranu, fundație dedicată memoriei rezistenței anticomunistecăruia i s-a deschis dosar penal pentru organizarea unui parastas la Tâncăbești pentru Corneliu Zelea Codreanu, întemeietorul Mișcării Legionare.

Totodată, reamintim opiniei publice cazul patriotului Mihai Tîrnoveanu, cunoscut pentru activitatea sa de ajutorare a comunității românești din Harghita, Covasna și Mureș, dat în judecată de o organizație maghiară separatistă pentru crima de a-l fi citat pe Eminescu într-o postare pe Facebook. Este vorba de faimosul articol al ziaristului Mihai Eminescu, ECHILIBRUL, publicat la Budapesta, în care descrie cu amănunte caracteristicile principale ale poporului vecin și nu prea prieten.

În concluzie, libertatea religioasă a tuturor românilor este în pericol când organizarea unui parastas poate atrage procese și condamnări dacă este dedicat unui personaj incorect politic. De unde această ură față de credința ortodoxă? Dumnezeu face să răsară soarele şi peste cei răi şi peste cei buni şi trimite ploaie peste cei drepţi şi peste cei nedrepţi. Dezbaterile libere despre dreptate și nedreptate în cazul Mareșalului Ion Antonescu și al lui Corneliu Zelea Codreanu au fost insuficiente sau inexistente, politicienii corupți preferând să dea legi de inspirație totalitară prin care cei ce au o opinie diferită de „linia partidului” să ajungă la închisoare. Într-o societate liberă și democrată, deciziile se iau prin dialog, nu se impun, cel puțin în teorie. În practică, ce trăim nu mai seamănă cu o democrație, ci cu o dictatură bolșevică a corectitudinii politice.

Este nedrept ca cineva să fie arestat și întemnițat pentru că participă la o slujbă, pentru că se roagă pentru iertarea păcatelor unui om și își exercită libertatea religioasă. Este stalinist!

Comunitatea Identitară, fiind fidelă unuia dintre obiectivele asociației noastre, „Afirmarea dreptului la liberă exprimare şi a tuturor drepturilor garantate de Constituţia României, își propune strângerea de bani cu scopul creării unui fond pentru ajutor juridic tuturor românilor ce vor fi prigoniți de acum înainte pentru opiniile lor. Ne dăm seama că strategia lui Alexandru Muraru pe 2021-2023 reprezintă un proiect de reeducare națională și de prigonire a creștinilor și patrioților din România, așa că tragem un semnal de alarmă și apelăm la toți prietenii libertății să doneze bani în contul nostru pentru apărarea drepturilor fundamentale, câștigate cu sânge, în stradă, în Decembrie 1989. Facem apel către toți cei ce vor să traiască în libertate să ne ajute în susținerea următoarele victime ale lui Alexandru Muraru și a altor dușmani ai libertății, care își fac un scop din hăituirea oamenilor care exprimă opinii care nu le convin și primesc bani de la stat pentru îndeplinirea acestor obiective. Cât mai durează până se va ajunge ca tinerii elevi și studenți să fie duși în boxa acuzațiilor pentru că au pus pe Facebook o postare incorectă după standardele și condițiile corectitudinii politice, admirând vreun voievod sau împărtășind un capitol din Viețile Sfinților?

În anticiparea viitoarelor dosare penale și procese deschise, lansăm oficial o strângere de fonduri pentru apărarea juridică a românilor acuzați de „xenofobie”, „antisemitism” și „discurs de ură”, pentru faptul că au alte convingeri decât acuzatorii lor.  Banii adunați vor fi folosiți pentru avocați și cheltuieli de judecată. Împreună cu voi vom apăra drepturile și interesele românilor discriminați în țara lor, hărțuiți pentru dragostea de neam, religia și ideile lor.

Ne propunem să punem umărul la formarea unei echipe de avocați pentru a-i reprezenta în instanță pe românii acuzați pe nedrept de crime de ură. Vedem acest fapt ca un act de rezistență concretă, reală, împotriva tăvălugului neomarxist. Dumnezeu să ne ajute!

Donații pentru fondul de apărare juridică se pot face către conturile de mai jos:

LEI – RO84RNCB0837166157700001