nicu bar cohen
128 aprobate

nickvegetarian@gmail.com
199.175.128.10

 

Nu numai ca planuiau , dar au si facut . Certá Osedlosti . Timp de 130 de ani , de la 1790 pina la 1918 in partea de vest a Imperiului Tarist a existat o zona numita Teritoriul de asezare al evreilor , un fel de „Stat ” evreiesc unde teoretic , ar fi fost obligati evreii sa locuiasca . Era o zona care cuprindea parti din Polonia , Bielorusia si Moldova de peste Prut . Practic cam tot ce se numeste Ucraina acum .
Acest Stat este considerat de istorici un fel de Stat evreiesc al Ashkenazilor khazari . Se pare ca Lenin l-a desfiintat .
Bizar ca nea Ion , mare pasionat al studiului istoriei jidovimii , nu a pomenit niciodata de acest „Teritoriu evreiesc ” care avea granita cu teritoriile locuite de valahi …Ar trebui sa caute ceva lucrari , sa studieze , e interesant subiectul !

*

Nota redacției – Importante detaliile oferite de dl Nicu. Îi mulțumim prietenește. Spune, domnule Nicu, tot ce știi pe acest subiect. Eu nu pot aborda acest subiect. N-am acces la bibliografia rusească. Are legătură  cu ideea unui Israel în Europa?