1.
În întâmpinarea măreței sărbători…
No issue detected

James M5 hours ago
.
poate ca nu suna neaparat real, si pare rupt de realitate, insa la procesul de la Nurnberg au fost audiati cei care au fost in anturajul lui Hitler, si au declarat la proces si BBC-ului prezent acolo ca ,, Hitler s-a sinucis si a fost incinerat,,

Aceste persoane aflate sub presiunea streangului si condamnarii la moarte, puteau declara orice convine americanilor, sa isi scape pielea!

Cert este un lucru: NU exista nici o dovada credibila si reala ca Hitler a murit in 1945.
-FBI-ul american a inchis dosarul de urmarire internationala pe numele lui Adolf Hitler abia in anul 1958.
-S-au gasit nenumarate tunele in buncarele nazistilor in toata Germania, din Bavaria pana la Berlin, si in alte localitati. Aceste tunele puteau sa duca la scaparea si fuga multor nazisti, inclusiv Hitler, care sa ia un submarin in Marea Baltica si sa plece din Germania.

Deci, cu Hitler nu este clara deloc treaba!
Cum ramane cu Regele Mihai? iara poate suna ireal, si rupt de realitatea istorica insa…
-toate diviziile blindate ale nazistilor in ROMANIA au fost retrase dupa 5 august 1944, pentru ca Hitler sa starpeasca rebeliunea partizanilor POLONEZI la Varsovia.

Acest fapt nu a fost decat o INVITATIE adresata conducatorilor Romani sa faca un puci anti-hitlerist, si sa treaca in barca aliatilor cu succes, fara opozitia militara germana, spre deosebire de UNGARIA care a incercat acelasi lucru in martie 1944 si a esuat cu succes!

Deci conspiratorii lui Hitler au facut nimic altceva romanilor decat o INVITATIE oficiala sa intoarca armele dupa 5 august 1944 retragandu-si toate diviziile blindate care aparau ROMANIA pe linia Iasi-Pascani- pana la Chisinau-Nistru.

Regele Mihai a fost un subiect TABU in Anglia, deoarece Churchill abandonase Romania, iar pe de alta parte societatea engleza il luau mereu la intrebari…. ce a facut inainte de 23 august 1944?

Regele Mihai a fost NON GRATA neoficial in Franta dupa razboi, din cauza stangistilor radicali foarte vocali, neo-comunisti, care il acuzau mereu de colaborationism si nazism pe Rege.

Regele Mihai a fost bine vanzut in America si Elvetia. Atat.

Daca nu facea Regele actul din 23 august 1944, alt general, sau chiar Antonescu facea un puci anti-hitlerist, tot acolo eram!

Hitler ne-a invitat. Poftim, v-am luat Ardealul in 1940, si in august 1944 v-am retras toate blindatele din Romania, ca sa le mut in Varsovia, sa ii ocup pe polonezi. Ce nu era atat de evident ca romanii erau invitati sa intoarca armele contra nemtilor?

A dat Hitler 2 centi pe mortii germani de la Stalingrad, cand a refuzat retragerea si regruparea Wehrmachtului? NU a dat 2 centi!
A dat Hitler 2 centi pe mortii germani din Romania, din cauza puciului de la 23 august 1944?
NU a dat!
A dat Hitler 2 centi pe copiii si femeiile de la Varsovia care au murit cu miile cand a pus blindatele sa mature orasul de pe harta lumii?
NU a dat!

Apoi de ce va mirati ca generalii din Wehrmacht i-au pus bomba sub scaun lui Hitler in Julie 1944 si cu alte ocazii?

*

2.
De vînzare? De închiriat?
No issue detected

James M6 hours ago
.
acest site are postari cu o audienta mai numeroasa decat foarte multe filme pe Youtube postate de americanii de la CNN, care au angajat profesionisti, cameramani si au afaceri de milioane si milioane de dolari. Pe internet nu au audienta mare acestia de la CNN, mai mare au audienta personalitati ca ALEX JONES la americani, ION COJA, MIRCEA PUSCASU la romani, si altii, nu intamplator a castigat Trump in America, din cauza internetului si acestor site-uri de audienta record. CNN detine audienta doar la televizor pe glob, nu si insa pe internet! Si e valabil si pentru BBC, ITV, ABC, Radio FREE EUROPE, si altii care sunt postaci Soros-isti si se ocupa sa nu le scape ceva cand e vorba de denigrarea lui Trump cu orice ocazie.

*

3.
potentialul acestui site se apropie de 100.000 de dolari USA. Pe internet cam totul se calculeaza in dolari, iar raitingul mare al acestui site ii duce valoarea pana la 100.000 de dolari.

*

4.
SpamDelete
Acest impostor care se numește Florin Dobrescu…
No issue detected

James M6 hours ago

nu stiu daca aceasta atitudine de denigrare a cuiva foloseste la cineva. La un moment dat Partidul Pentru Patrie ,care era condus de Dobrescu, l-a propus presedinte al acestui partid patriotic pe nimeni altul decat ION COJA. Si da, eu o spun direct din diaspora: ION COJA merita conducerea acestui partid, atunci cand s-a facut propunerea, si era si este capabil sa conduca un partid.
Insa cum acest partid nu mai exista, nu mai are stampila si nici inregistrare la tribunal trebuie cautata o alta formula si solutie salvatoare.