despre ADEVĂR

Mesaje primite
x

mihai lungeanu

24 sept. 2020, 21:25 (acum 13 ore)

către bcc: eu

PUBLICITATE: Guvernele din întreaga lume luptă din răsputeri pentru a preîntâmpina noul „virus”, care ar putea avea un impact uriaș asupra a miliarde de vieți din întreaga lume. Noul „virus” se numește: ADEVĂRUL!

TREZEȘTE-TE!

Trăim cel de-al treilea Război Mondial. Este un război împotriva Omului. Un război care a fost îndelung pregătit și care nu a început de ieri, de azi. Este războiul din care, cei care l-au pornit cred cu convingere că nu au cum să iasă decât învingători, pentru că acum se folosesc de cea mai puternică armă: FRICA, și nu orice fel de spaimă, ci, cea mai mare dintre toate: FRICA VISCERALĂ de moarte!

Este lovitura de grație. Și asta vine după ce ani în șir, „stăpânii” de sclavi au pregătit intens terenul și ne-au slăbănogit. Prin toate etapele războiului prin care ne-au purtat și încă ne poartă, urmăresc dezumanizarea, alienarea omului, îmbolnăvirea lui fizică și mentală.

De zeci de ani ne dau să mâncăm hrană plină de „otravă” și nu zice omul nici pâs. Merge în hipermarket, umple căruțul cu vârf și după aia moare de cancer, diabet, boli cardiovasculare.

Ne-au exploatat toate slăbiciunile și defectele, comoditatea, lenea și au îndreptat până și arma tehnologiei împotriva noastră. I-au făcut pe oameni sclavii tehnologiei. Nu-și mai mișcă nimeni fundul la ghișeu să-și achite facturile, plătește comod online din fotoliu DE ACASĂ, nu mai merge după țoale în magazine, cumpără online DE ACASĂ, mâncarea se comandă online DE ACASĂ, operațiunile bancare se pot face online DE ACASĂ. Exercițiu fizic, ioc!

Lipsa de mișcare merge de minune cu mâncarea otrăvită. Ce brodeală, nu-i așa, că, după ce au insistat să ne obișnuim să facem totul „DE ACASĂ”, pentru că e mai comod, e spre „binele” nostru, nu-i așa, ne-au cerut într-o zi, să rămânem toți în case! Ce întâmplare întâmplătoare!?

N-au făcut pe toți sclavii telefoanelor mobile, ai aplicațiilor, suntem controlați și supravegheați și-n fund, non-stop. Și nici măcar nu au dus luptă cu voi. Nu vi s-a părut suspect, n-ați văzut nimic rău în asta❓

 

Dimpotrivă, v-a plăcut. V-ați înghesuit să cumpărați cele mai trendy-flendy telefoane, tabletele, gadgeturi.

Bate omul din palme, ca maimuța:

” iote, ce aplicație mișto, îmi arată unde sunt gurile de canal fără capac, să nu cad în ele!” De ce să-și folosească omul vederea? Aplicațiile văd mai bine. Aplicațiile gândesc pentru om. Stăpânii gândesc pentru om.

„Ai mai mult timp la dispoziție să citești, să te plimbi, să faci altceva ce-ți place, să-ți dezvolți latura spirituală, lasă tehnologia să te ajute”, i-au șoptit suav în urechea omului, ca șarpele în urechea Evei.

Iar omul a „mușcat”.

Și s-a îndobitocit, nici vorbă de evoluție.

E cea mai cruntă involuție.

S-a alienat, nu mai e în stare sa citească trei rânduri, fără să-și piardă răbdarea.

S-a îndepărtat de alți oameni, a devenit egoist, trăiește în bula lui, în care e mulțumit că are telefon deștept.

Acum, de când au pretextul ideal („PANDEMIA COVID-19”), cu atât mai mult stăpânii continuă planul de online-izare, de digitalizare.

În Republica Modolva tocmai au pus la punct o platformă online de învățare, cum nici țări cu pretenții n-au;  her Dl. Soroș a sponsorizat tot proiectul.

Știți cum sunt numiți copiii în cărțile voastre moderne, de pedagogie?

NATIVI DIGITALI .

Pe plaiuri mioritice, stăpânii nu sunt mulțumiți că ne-au pus botnițe vouă și copiilor voștri peste 5 ani și că vă bagă la pușcăria medicală.

Asa că, Digi24 vă informează că niște cercetători din America, în urma studiilor efectuate, au declarat pentru CNN că micuții sub 5 ani au de 100 de ori mai mult virus în organism decat restul copiilor și că sunt principalii vectori de transmitere a bolii in comunitățile lor. Wow! Extraordinar…

Unde „bate” Digi cu știrea asta? Vă spune tot Digi. Să vă luați adio de la grădinița în condiții normale și, bineînțeles, să nu uitați să purtăm mască și să dați astfel exemplu copiilor sub 5 ani, care văzându-vă pe voi, adulții, vor purta și ei. Copiii sub 5 ani, purtând mască și izolați de alți copii! PRIVAȚI de interacțiunea cu cei de vârsta lor!

Nativii digitali (roboți umani) cum îi numește cartea de pedagogie, vor face grădiniță ONLINE. Și ce vor învăța? Mare minune dacă nu despre ideologia de gen! O altă armă inventată de stăpâni și folosită în cel de-al treilea război mondial.

Copii purtând măști, fără posibilitatea de a intra în contact direct cu alți copii, stând cu ochii în laptopuri și tablete, de unde vine…educația. Educația bazată pe ideologia de gen, mai exact că nu mai există conceptul bărbat-femeie, băiat-fată sau baiețel-fetiță.

Un domn-doamnă (un trans-sexual) povestea pentru o revistă cum își lipește organele genitale cu scotch, fiindcă nu suportă să i se vadă prin pantaloni. Probabil, povești de-astea vor Guvernanții să li se spună copiilor.

Acești copii vor deveni orice, numai oameni, nu! Cine să-i apere?

Părinții care au încetat demult să mai gândească si ascultă orbește ordinele stăpânilor, ordine care țin de domeniul patologiei.

Repetarea în mod excesiv a unor gesturi și comportamente se numește tulburare sau sindrom obsesiv-compulsiv. În cazul ăsta obsesia pe care v-au băgat-o în cap este boala. Sunteți obsedați de coronavirus. Iar compulsia, generată de frica de boală, se manifestă prin dezinfectatul de o mie de ori pe zi a suprafetelor, purtatul măștii, vara, la 40 de grade, în aer liber, privitul secundă de secundă la stirile catastrofale difuzate la TV si altele asemenea.

După ce își vor termina planurile cu noi, cine va rămâne în picioare va fi doar o umbră de formă de viață. Un alienat complet, căruia dacă i se va cere să meargă la eutanasiere, pentru că asta este pentru BINELE SĂU, se va îndrepta spre moarte FĂRĂ să clipească.

Să trăiești contra naturii umane înseamnă să fii un mort viu!

TREZEȘTE-TE din acest teatru ridicol !

Preluare