simona
1 aprobat

wwwsuiugansimona3@gmail.ro
82.78.173.23

 

 

Desfintarea facultatilor private

Scot astia la tantalai pe banda rulanta si apoi ii trimit sefi ,ii fac mari politicieni . Nimeni nu vorbeste despre calitatea invatamantului . Dascali care nu doar ca n-au nimic de -a face cu pedagogia ,azi indiferent de facultatea pe care o faci daca mai ai si doua ore de pedagogie poti preda cand termini facultatea oricare din materiile pe care le-ai avut in facultate!?
Reintroducerea examenului pt a intra la facultatea dorita . Cum noi suntem romani ,de musai cu camere de filmat .
Stoparea doctoratelor – nu aduci nimic nou ,nu inventezi ,pa . De copiat poate oricine .
Ne place sau nu avem foarte multi copii cu deficiente de invatare ,stacheta e prea ridicata pt ei ,deci reintroducerea scolilor ajutatoare . Reclama de la tv ”toti copii cu deficiente ….”,e o porcarie . Una-i sa ai dizabilitati locomotorii si alta-i probleme psihice .
In 30 de ani am reusit sa stricam tot ce se poate in tara noastra . Fara suparare pana si mult hulitul Ceausescu cu 4 clase avea mai multa minte decat multi reprezentanti ai nostri in parlament ,guvern si unde or mai fi bagati in ”clasa bugetara ”. No fi fost el as in ale scolii dar macar a stiut sa se inconjoare de oameni cu carte si viziune .Marxista ,comunista ,leninista ,cum a fost ,au lasat ceva in urma .