Mihai
469 aprobate

mihai@yahoo.com
81.18.84.171

 

Ca răspuns la Ioan.

Domnule Ioan, Neregele Incestuos Mihai nu avea cum sa abdice pentru ca nu a fost niciodata rege.
Sa-mi spuna cineva care este ziua in care a fost incoronat retardatul Mihai ?
Si care este actul oficial care confirma incoronarea Incestuosului ?
Mihai avea doar o imputernicire de la casa satanist-regala a Romaniei ca sa-l reprezinte pe Carol II care era plecat in Argentina unde incerca sa negocieze cu jidanii din SUA iesirea Romaniei din razboi in conditii acceptabile, fara sa stie ca Mihai Viteza pregatise Lovitura de stat din 23 august impreuna cu PNL si PNT.
Neregele Mihai Viteza s-a nascut la 5 luni, pentru ca muma-sa l-a facut cu un colonel de la curtea Greciei si cand s-a casatorit cu Carol era gravida.

Daca vreti sa restabiliti adevarul, trebuie sa mergeti inapoi si sa constati ca insasi infiintarea asa-zisei Case Regale a Romaniei a fost ilegala si a ramas o facatura masonica creata de criminalii din PNL.
Plecand de la momentrul cand Al.I.Cuza este inlaturat de Monstruasa Cualitie PNL + PC, putem constata ca si regii jidani ai Romaniei si, bolshevicii care au condus Romania, au fost niste impostori.

Constitutia Romaniei prevede ca Romania actuala are Presedinte, asa retardat cum este, si Parlament, asa Penal si Criminal cum este, dar nu prevede ca are Casa Regala reprezentata de Impostoarea Margareta, copilul din flori al Neregelui Incestuos Mihai.
Trebuie sa stiti ca Mihai s-a casatorit la 19 ani cu o femeie tot evreica, care a murit in timpul razboiului, care este mama lui Nicolae, fiul legitim al Incestuosului, pe care retardatul Mihai nu a vrut sa-l recunoasca desi exista certificatul de botez facut la o biserica ortodoxa in Constanta, cu numele si prenumele parintilor si nasii de botez. Acest fiu legitim Nicolae, desi nu a trait niciodata in Romania, vorbeste foarte bine limba romana, iar impostarea Margareta vorbeste ca jidanul criminal Arahat.
Incestuosul are un fiu-nepot pe care l-a facut cu propria fiica, al carui nume nu-l mai retin, care a fost dat la un orfelinat din Italia. Acest fiu-nepot are in jur de 40 de ani si a povestit adevarul ascuns de Retardatul Mihai.

Cand Tradatorul a tradat Romania, poporul roman si armata romana, 100 de mii de soldati au ajuns prizonieri peste noapte la rusi, in adevaratele lagare de exterminare ale jidanului Stalin, nu in tabara de recreiere Auschwitz din Polonia.

Daca sunteti platiti sa faceti loby pentru ca impostoarea Margareta sa devina sefa peste colonia Romania, va informez ca ati gresit adrisantul, pentru ca sunt pregatite tote demersurile ca Impostoarea si toti cei vinovati sa plateasca PENAL pentru mascarada pe care au facut-o pana acum si continua sa o faca.

Ana, care NU a fost casatorita legal cu Retardatul Mihai pentru ca era catolica si trebuia sa obtina aprobare de la Papa si de la regele Greciei, ca sa se casatoreasca cu Mihai care era casatorit cu mama lui Nicolae, nu a fost niciodata regina Romaniei din doua motive: Mihai nu a fost rege, si nici atunci cand spunea ca a abdicat si a fugit in Elvetia cu 28 de vagoane de bunuri de valoare, nu mai era rege chiar daca a visat sa fie candva; nefiind casatorita cu Neregele Nerege abdicant Mihai, nu avea cum sa devina regina.

Pentru ca Satanistul Daniel Trafalet este seful masonilor din BOR, a permis blasfemia ca Ana, catolica, sa fie inmormantata in rit ortodox intr-o manastire ortodoxa.
Si ca sa fie tacamul complet: desfaceti in fata camerelor video si a martorilor, cele doua cosciuge, si veti gasi in interior doar saci cu nisip si NU osemintele celor doi IMPOSTORI.
Ana murise inaintea Retardatului Mihai si a fost ori inmormantata ori incinerata in Elvetia sau aiurea, si Retardatul murise cu 3 ani inainte de a fi ,,inmormantat” in Romania, si a fost inmormantat sau incinerat in Elvetia sau aiurea.
In cei trei ani in care s-a tinut secreta moartea Tradatorului, s-a asteptat legea ilegata si imorala care ofera Impostoarei Margareta un milion de euro pe an fara sa prezinte lista de cheltuieli, precum si dreptul de a locui pe banii romanilor. Legea in forma initiala prevedea un cuantum de 20 de milioane pe an, lege sustinuta de Tariceanu si Dragnea, dar pana la urma s-a ajuns la doar un milion pe an.

Printul Charles, cel care a fost executat impreuna cu Reptila Mama si cu Camila sa pentru Canibalism, Pedofilie si altele, este inlocuit de mascariciul reptilizat folosit de KM, si i se apropie sfarsitul si lui, asa ca Impostoarea Margareta nu mai are sustinere din partea familiei reptiliene a Angliei, dar observ ca se incearca o alta lucratura jidaneasca: alegerea ei in fruntea Coloniei Romaniei in calitate de presedinte.
Asa ca domnule Ioan, va pierdeti timpul deocamdata si s-ar putea sa va pierdeti mai multe cand justitia va face dreptate cu sau fara voia ei.
Romania va fi curatata de aceste jivine aduse de criminalii PNL vechi, si sustinuti de criminalii actuali PNL.
Daca vi se pare ca Romania va fi condusa de jivina Margareta sau ca in Romania se vor aciua cele trei milioane de paduchiosi pentru care s-au construit acele apartamente, va informez ca va inselati.

Va fi DERATIZARE GENERALA !

,,… Mulţi durară, după vremuri, peste Dunăre vrun pod,
De-au trecut cu spaima lumii şi mulţime de norod;
Împăraţi pe care lumea nu putea să-i mai încapă
Au venit şi-n ţara noastră de-au cerut pământ şi apă –
Şi nu voi ca să mă laud, nici că voi să te-nspăimânt,
Cum veniră, se făcură toţi o apă ş-un pământ…”