Deputatul dr.Nicolae Bacalbașa: „Familia înseamnă sănătatea profundă a nației!”

2018-09-21T17:47:00+03:0021 septembrie 2018|Doctrină naţionalistă, Textele altora|

Costă prea mult Referendumul? Replica deputatului Nicolae Bacalbașa: „Anticorpii costă! Banii sunt investiți în sănătatea profundă a nației, pentru că Familia înseamnă sănătatea profundă a nației. Degeaba faci spitale dacă distrugi o țară!”

FacebookTwitterg+Email
Adversarii Referendumului pentru Căsătorie aruncă în joc toate arsenalul pentru a denigra inițiativa cetățenească. Apelurile la boicot sau  văicărelile propagandei despre costurile uriașe ale organizării
Referendumului se multiplică exponențial, în speranța că astfel românii vor fi convinși să stea acasă pe 6 și 7 octombrie. Un exemplu al modului în care funcționează propaganda anti Referendum poate fi remarcat într-un mini-interviu pe care cei de la Libertatea l-au realizat pe holurile Parlamentului.
Întrebarea tendențiosă a jurnalistului de la Libertatea „Ați văzut cât costă acest Referendum” a primit un răspuns pe măsură din partea deputatului PSD, medicul Nicolae Bacalbașa. „Păi anticorpii costă. Este vorba încă o dată de apărarea statului român și a poporului român de niște arhitecți ai distrugerii”.
Insistent, ziaristul continuă: „Merită această sumă, 40 de milioane de euro ca să apărăm…? „Poate că o să merite vreodată să punem și mâna pe arme, dacă România asta va fi agresată și în alt mod”, a sunat replica dezarmantă a deputatului social-democrat.
Și pentru că ziaristul nu se lasă până nu află dacă banii respectivi nu era mai bine ca acei bani să fie investiți în sănătate, adică în spitale, Bacalbașa explică: „Păi banii sunt investiți în sanatatea profundă a nației, pentru că Familia înseamnă sănătatea profundă a nației. Degeaba faci spitale dacă distrugi o țară!”
.
Nota redacției: domnul doctor Nicolae Bacalbașa, cel mai răspicat și mai onest parlamentar român, mi-a fost coleg de liceu la Constanța. Face cinste Liceului Mircea cel Bătrân. N-o să găsiți niciun absolvent al Liceului Mircea printre mafioții de după 1990…

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top